Saltar al contingut

Tractament dels miomes uterins amb radiofreqüència

Quan està indicada, la radiofreqüència és la tècnica menys agressiva, mínimament invasiva i ràpida per al tractament dels miomes uterins, també anomenats fibromes.

2Miomas-teknon-dr-nadal2Miomas-teknon-dr-nadal

Els miomes uterins, també anomenats fibromes, són els tumors benignes no cancerosos més freqüents i comuns entre les dones en edat fèrtil. Es calcula que entre el 50 i 60% de les dones en aquesta edat desenvoluparà miomes durant la seva vida.

Un cas clínic de tractament de fibromes per radiofreqüència

Pacient de 31 anys portadora d'un gran mioma uterí de 8 x 7 cm de grandària que ocupa tota la seva cavitat uterina. (vegeu foto de Ressonància Magnètica). Li produeix grans hemorràgies menstruals i com a conseqüència una anèmia important que obliga a transfusions periòdiques.

Teknon-banner-blog-CAT (1). Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CAT (1)

El mioma afecta la seva vida sexual i produeix miccions constants, restrenyiment diari i, per descomptat, impossibilita un embaràs. És a dir, condiciona la seva vida quotidiana.

Com es realitza un tractament dels miomes uterins per radiofreqüència?

La Radiofreqüència és una nova tècnica alternativa a la cirurgia, que permet destruir i/o reduir gairebé totalment els fibromes uterins, sense requerir ingrés hospitalari i permet tractar diversos miomes en la mateixa intervenció, sense agressió de les parets uterines.

La radiofreqüència

La radiofreqüència, quan està indicada, és una tècnica menys agressiva, menys invasiva i ràpida que ajuda moltes dones a millorar d'una forma efectiva els molts símptomes que ocasionen els fibromes uterins, segons la seva grandària i localització.

Es realitza per via vaginal amb una sedació i la pacient torna, en general, al seu domicili després de 2-3 hores de repòs a l’Hospital de Dia.

Tractament dels fibromes per radiofreqüència en Centre Mèdic Teknon

La radiofreqüència és una nova tècnica que permet disminuir fins a un 80% la grandària dels miomes sense cirurgia.


Informa-te’n ara i demana cita



Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.