Saltar al contingut

11 articles de professionals del Centre Mèdic Teknon per a practicar activitat física amb salut

Avui, Dia Mundial de l'Activitat Física, et proposem 11 articles de professionals de Centre Mèdic Teknon que t'ajudaran a practicar esport de manera saludable.

Salud en el deporte TeknonSalud en el deporte Teknon


L'Organització Mundial de la Salut alerta que el sedentarisme és una de les principals causes de mort en el món occidental i assegura que més del 40% de la població mundial no realitza l'activitat física necessària per a obtenir beneficis per a la salut.
Avui, Dia Mundial de l'Activitat Física, et proposem 11 articles que t'ajudaran a practicar esport de manera saludable.

Raons per dur un estil de vida actiu

Activa't! Un estil de vida actiu, la millor manera de mantenir una bona salut

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) alerta que el sedentarisme és una de les principals causes de mort en el món occidental i assegura que més del 40% de la població mundial no realitza l'activitat física necessària per a obtenir beneficis per a la salut.

Per saber-ne més


Començar al més aviat possible a practicar activitat

Quan és recomanable que els nens comencin a fer esport?

La pràctica d'exercici físic és vital durant la infància i l'adolescència, els beneficis són d'evidència científica contrastada i no hi ha dubte que ensenyar als més petits a moure's i no ser sedentaris és clau per a un estil de vida saludable tant físicament, com anímicament i socialment.

Llegeix-ho aquí

Evitar lesions en els esports de neu

  • Quines són les lesions més freqüents en l'esquí i l'snowboard?

El Dr Aleix Vidal ens parla de quins són les lesions més comunes en les nostres pistes.

Llegeix-ho aquí

  • Com prevenir les lesions en la pràctica de l'esquí?

El Dr. Aleix Vidal i el seu equip, experts en lesions vinculades a l'esquí, ens donen les claus per a evitar lesions i gaudir d'aquests esports de manera segura.

Llegeix-ho aquí

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Consells per a runners

Cuida't els peus! Aconseguirás la teva millor marca

Si t'apassiona el running has de saber que la cura dels teus peus és fonamental per a treure el màxim rendiment de la teva activitat esportiva i, el més important, evitar lesions i no haver d'abandonar abans d'arribar a la meta.

Llegeix-ho aquí


Nutrició esportiva

  • Presta atenció a la hidratació, i més si practiques esport

Una correcta hidratació és important i necessària, encara que no es faci esport. L'aigua és clau per al bon funcionament del nostre organisme. La doctora Mariona Violán ens explica per què i com hem de reposar l'aigua que perdem.

Llegeix-ho aquí

  • Com m'he d'alimentar la setmana abans de la mitja marató?

No hi ha dubte que l'alimentació juga un paper important en l'activitat física, menjar l'adequat en les quantitats adequades pot ser clau en el nostre rendiment esportiu. Raquel Nogués et dona les claus per a fer-ho correctament.

Llegeix-ho aquí


Per estar sempre en les millors condicions

  • Beneficis de la prova d'esforç

El Dr. Ignacio Sitges, director de la Unitat de Medicina Esportiva IMESPORT del Centre Mèdic Teknon, ens explica els beneficis que ofereix la prova d'esforç a l'hora de valorar la resposta cardíaca dels esportistes davant una activitat física intensa i descartar possibles alteracions que puguin suposar un risc per a la seva salut.

Pots veure el vídeo aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

  • Com preparar-nos per a una triatló? Consells nutricionals de la Dra. Mariona Violán

La Dra. Mariona *Violán, especialista en Medicina de l'Esport, ens ofereix consells nutricionals per a preparar una triatló, però també ens explica quins aliments ens ajudaran a recuperar-nos després d'un esdeveniment esportiu d'aquestes característiques.

Pots veure el vídeo aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva


Als mitjans

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.