Durant la festa d'estiu celebrada el passat dimecres 20 de juny, es van lliurar els premis als projectes guanyadors de la 2a edició dels premis Tu Fas Teknon. El premi a la Millor Experiència Pacient ha recaigut en el projecte "Atenció farmacèutica a pacients post operats de cirurgia major cardiovascular" de Daniel Serrano. Es tracta d'un projecte pensat i realitzat des de Farmàcia per als pacients del futur Institut del Cor, realitzant la conciliació de la medicació a l'ingrés, l'obtenció del perfil farmacoterapèutic complet i la conciliació a l'alta, així com educació sobre l'ús dels medicaments i resolució de dubtes. Podeu consultar la seva presentació aquí:

D'atra banda, el premi a la Innovació ha estat pel projecte "Neurocenter Barcelona: Neurología Integral" del Dr. Hari Bhathal, un departament que reuneix totes les neurociències per donar una atenció integral al pacient. Entre molts d'altres projectes que porten a terme en aquest nou departament, destaca l'App Appilepsia creada per oferir a tots els professionals de la salut interessats en l'epilèpsia un manual pràctic i complet del maneig d'aquest trastorn.

Podeu consultar la presentació del Dr. Hari Bhathal aquí:


Van fer entrega dels premis el director del centre, el doctor José Luis Simon i la Dra. Leticia Moral Iglesias, directora general d'Assistència, Qualitat i Innovació de Quironsalud. A banda del reconeixement, enguany els guanyadors s'emporten una experiència de vol en túnel de vent, per volar i recrear la sensació de caiguda lliure en un espai segur.

Podeu consultar tots els projectes presentats a la 2a edició en aquest enllaç: https://www.dropbox.com/sh/mvnog3kjrsi5hif/AAAJIVwPMFfGERMUcmrelyaBa?dl=0Este enlace se abrirá en una ventana nueva
Este enlace se abrirá en una ventana nueva