Dilluns que ve, 29 d'octubre de 2018, es posa en funcionament el nou Institut del Cor Quironsalud Teknon. En dues sessions de presentació adreçada a tots els professionals del centre, el director de CM Teknon, el Dr. José Luis Simon, i el director del nou institut, el Dr. Xavier Ruyra, han explicat la rellevància del projecte, tant pel centre com per a la companyia, per estrenar-se com un model únic i de referència a la sanitat espanyola. Pel Grup Quirónsalud aquest és un dels seus projectes estratègics més ambiciosos, destinant-hi una inversió de més de 5 milions d'euros, i dotant-lo de la tecnologia més puntera. Les noves instal·lacions ocupen més de 1.000 m² i compten amb un quiròfan híbrid, tres sales d'hemodinàmica, una àrea de consultes, una àrea de cures intermèdies i una àrea d'hospitalizació.

El nou institut neix de la suma de dos dels equips amb més prestigi a l'àmbit de la Cardiologia privada a Catalunya: el Centre Cardiovascular Sant Jordi i l'Institut Cardiovascular Teknon. El seu objectiu és oferir un servei integral per a l'estudi, el diagnòstic i el tractament de les malalties cardiovasculars, especialment les més complexes, i compta amb els professionals de més prestigi en cadascuna de les diferents especialitats, la tecnologia més puntera i atenció les 24 hores.

El nou Institut compta amb un equip de més de setanta professionals en les diferents especialitats: Cardiologia, Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista, Cirurgia Cardiovascular, Electrofisiologia Cardíaca, Imatge Cardíaca, Rehabilitació Cardiovascular, i Angiologia i Cirurgia Vascular.

Quant a la seva activitat, la del nou Institut del Cor Quirónsalud Teknon és equiparable a la d'un centre públic de tercer nivell. S'estima realitzar en el primer any d'activitat: 35.000 consultes de Cardiologia, més de 400 cirurgies cardíaques, 3.500 procediments d'intervenció coronària percutània, 550 ablacions i 8.000 ecocardiogrames transtoràcics entre d'altres.

Dilluns 29 d'octubre ja estaran operatives les noves àrees de consultes i d'hemodinàmica, a la planta -1, i l'àrea de cures intermèdies entrarà en funcionament el proper 5 de novembre. El nº de telèfon de l'Institut és el 93 290 62 51 / Extensió 6251 (el mateix que tenia el ICVT).

Si voleu conèixer amb més detall el projecte, us deixem els vídeos de presentació del Dr. Simón i del Dr. Ruyra on expliquen en detall el nou projecte: