ImagenInstCor_nobonaImagenInstCor_nobonaEl dilluns 29 d'octubre es farà realitat un projecte que porta mesos gestant-se. Es posarà en funcionament el nou Institut del Cor amb l'objectiu d'oferir tots els serveis de cardiologia complexa en un únic espai dotat de les instal·lacions més innovadores i de l'equip de professionals de més prestigi en aquest àmbit. Per a això, s'ha reunit dos dels equips de Quirónsalud amb més prestigi a Catalunya, als equips del Centre Cardiovascular Sant Jordi i de l'Institut Cardiovascular Teknon, sota la direcció del reconegut cirurgià cardiovascular, el Dr. Xavier Ruyra.

Un equip multidisciplinari de més de setanta professionals que compta amb experts en Cardiologia, Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista, Cirurgia Cardiovascular, Electrofisiologia Cardíaca, Imatge Cardíaca i Rehabilitació Cardiovascular, i que reuneix noms com el Dr. Juli Carballo, fins ara cap de Cardiologia de l'Hospital el Pilar / Centre Cardiovascular Sant Jordi, i el Dr. Antonio Berruezo, especialista en arrítmies de l'Hospital el Pilar / Centre Cardiovascular Sant Jordi.

La nova infraestructura compta amb una àrea de consultes, una àrea de cures intermèdies i dues noves sales d'hemodinàmica equipades amb la tecnologia més avançada, a més del quiròfan híbrid que ja es va posar en funcionament fa un any.

Si voleu conèixer amb més detall el projecte, no falteu a la presentació que s'oferirà als professionals de Teknon el dimecres 24 d'octubre (es faran dues sessions, a les 12.30 h i a les 15 h per facilitar temes d'horari laboral, i després de cada sessió es podran anar a visitar les noves instal·lacions).