Dijous 20 de juny t'esperem a partir de les 20 h als jardins de Teknon.
A banda de passar una estona agradable amb companys i companyes gaudint d'un bon piscolabis, enguany podràs posar a prova els teus coneixements i les teves habilitats en dos concursos i guanyar premis importants:

  • Teknon Challenge: busca la teva parella i encerta dues preguntes, una sobre la història o l'actualitat de Teknon i una sobre cultura general de l'any 1994 (es podrà fer servir el comodí de "google").
  • Teknon Challenge Best Performance: ens traslladarem a l'any 1994 i serem Uma Thurman i John Travolta per uns minuts ballant una de les peces més conegudes del moment: Pulp Fiction, Per fer-ho et deixem aquí un tutorial (clicant a la imatge) que t'ajudarà a fer tots els passos de manera senzilla. És molt fàcil! Sense vergonyes! Anima't i guanya un dels 10 premis que es donaran als ballarins que hi posin més ritme i gràcia.

No t'ho perdis!

pulp fiction. Este enlace se abrirá en una ventana nuevapulp fictionEste enlace se abrirá en una ventana nueva *Clica a la imatge per veure el tutorial del ball

Per cert, si tens alguna intolerància o al·lèrgia alimentària pregunta en el mateix bufet quins plats són per a tu