Amb l'objectiu de contribuir a la millora del coneixement a través de la innovació i la transformació digital, la Fundació Quirónsalud publica la segona convocatòria dels Premis Generació del Coneixement, dirigits a impulsar aquells projectes que afavoreixin la innovació en la pràctica assistencial i la utilització de noves tecnologies en l'àmbit sanitari espanyol. Tot això amb la finalitat última de projectar aquests estímuls en el nostre entorn professional i acadèmic, així com també divulgar els seus resultats i conclusions.

Els guardons estan oberts a tots els professionals de sector sanitari, tant públic com privat, i premiaran amb 12.500 euros cadascuna, les dues millors iniciatives en innovació assistencial, en fase llavor. Aquests premis estan pensats per a projectes que contemplin la generació de desenvolupaments innovadors, estratègies o utilitats tecnològiques que suposin una millora assistencial; així com 12.500 euros per a cadascuna de les dues millors iniciatives en transformació digital, en fase llavor, a què es pot presentar qualsevol professional o titular d'un projecte que afavoreixi aquesta transformació en qualsevol camp de la salut.

El termini per presentar-se als premis estarà obert des del 5 de febrer a el 3 d'abril del 2020 i els interessats hauran de presentar les seves candidatures omplint els formularis disponibles a:

https://www.fundacionquironsalud.org/es/hacemos/generacion-conocimiento/premios-fundacion-quironsalud-innovacion-asistencial-transf/convocatoria-2019-2020-premios-fundacion-quironsalud-innovaEste enlace se abrirá en una ventana nueva


Més informació: info@fundacionquironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva