Saltar al contingut

Solucions avançades per al mal de peus: descobreix les plantilles podològiques d'última generació

Les plantilles podològiques han evolucionat significativament amb l'ús de materials d'última generació, i ofereixen solucions personalitzades que no sols alleugen el dolor sinó que també milloren la teva postura i comoditat diària.

plantillas dolor de piesplantillas dolor de pies

Pateixes de dolor o molèsties als peus? Les plantilles podològiques han evolucionat significativament amb l'ús de materials d'última generació i ofereixen solucions personalitzades que no sols alleugen el dolor, sinó que també milloren la teva postura i comoditat diària.

En aquest article, explorem com aquestes plantilles biomecàniques s'adapten perfectament a les teves necessitats i calçat habitual, tot transformant cada pas que fas. Descobreix les opcions més avançades del mercat i com poden ajudar-te a millorar la teva qualitat de vida.

Plantilles avançades i mal de peus

Avui dia, les plantilles biomecàniques, no tenen res a veure amb les plantilles que s'utilitzaven fa anys. Llavors eren plantilles gruixudes, dures, molt amples, i era un problema introduir-les en les nostres sabates habituals. No resultaven còmodes en el dia a dia.

Actualment, les plantilles es caracteritzen per ser lleugeres, pesen poc i caben en el nostre calçat habitual, encara que tot dependrà del tipus de patologia existent.

Com es realitzen unes plantilles personalitzades?

Abans de fer les plantilles personalitzades 100%, és necessari fer una bona anamnesi, i un estudi biomecànic informatitzat, per a obtenir un diagnòstic precís i prescriure el tractament podològic més adequat per als peus dels nostres pacients.

Amb les plantilles podològiques podem aconseguir una resposta biomecànica i postural per al benefici dels nostres pacients

La fabricació de les plantilles és individual i artesanal. Existeixen diferents models, segons el calçat utilitzat:

  • Plantilles City per al dia a dia
  • Plantilles Sport. Adaptades l'esport que es practiqui, pàdel, running, futbol, golf…)

Els materials més adequats

El material per excel·lència utilitzat per a les plantilles és el polipropilè; un material flexible, resistent a la tracció i al xoc que pesa poc. A més, és un material biodegradable, important per al nostre medi ambient.

El polipropilè requereix d'una tècnica de treball complexa, i per això el personal que tenim està qualificat per a aquesta tasca. S'utilitza per a tractar patologies com la fasciïtis plantar, metatarsàlgia neuromes de Morton, esperons calcanis, on el control per a la pron/ supinació que efectua el peu en dinàmica l'estabilitza perfectament.

Juntament amb aquest material, també es combina amb un material denominat "EVA" (etilvinilacetato), la característica del qual és la capacitat d'amortiment. Es tracta d'un material de diferents graus de duresa i de densitat, que fa que la plantilla podològica produeixi una sensació de comoditat, confortabilitat i lleugeresa, que els pacients agraeixen en el seu dia a dia, segons sigui la seva activitat.

Un folre personalitzat


El folre utilitzat dependrà del tipus de pell i sudoració. La principal característica és que és bactericida i bacteriostàtic. Oferim als nostres pacients les màximes qualitats en els materials, per a la confortabilitat. Unes bones plantilles podològiques amb materials d'última generació són imprescindibles per al benestar.


El dolor de peus té solució amb l'ajuda d'experts que t'aconsellaran la millor opció per al teu cas particular, si el necessites, sol·licita ara una cita en podologia.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

L'Institut Daniel Mayral

L' InstitutEste enlace se abrirá en una ventana nueva ofereix serveis de visita bàsica de podologia i estudis biomecànics, que es concreten en el tractament més adequat a cada cas: tractament rehabilitador amb suports plantars d'última generació, tractament dels dits amb Silicona SILMA, o si fos necessari, tractament quirúrgic.

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.