Saltar al contingut

10 Consells per gaudir d'unes Festes salubables amb els teus fills

Les Festes són una gran oportunitat de gaudir de moments molt valuosos, compartir hàbits saludables i valors, que ens permetran crear records inoblidables plens d'amor, diversió i aprenentatge.

Navidades en familiaNavidades en familia


Les festes nadalenques arriben carregades d'emoció, reunions familiars i, per descomptat, molts regals per als més petits! Des de Pediatria Teknon et recordem que també és una oportunitat per a educar als nostres fills i filles en la importància de portar una vida sana i equilibrada.

10 Consells per gaudir d'unes Festes saludables amb els nostres fills

Moderació en els àpats

Durant les festivitats, és comú gaudir d'àpats deliciosos, però també calòrics. Ensenya als teus fills a gaudir d'aquests deliciosos plats amb moderació i a equilibrar la ingesta amb opcions més saludables com a fruites i verdures.

Control de dolços i llaminadures

Els dolços són una temptació per Nadal. Ajuda els teus fills a regular el consum de sucre i evita l'excés de llaminadures.

Hidratació adequada

Recorda'ls la importància de mantenir-se hidratats, fins i tot enmig de les festivitats. L'aigua és la millor opció.

Exercici i activitat física

Anima'ls a mantenir-se actius. Organitza activitats a l'aire lliure o jocs en família perquè es moguin i cremin energia.

Evita el sedentarisme

La temptació de quedar-se enfront de les pantalles és alta durant les vacances. Fomenta hàbits saludables i redueix el temps de pantalla.

Descans adequat

Assegura't que els teus fills mantinguin una rutina de somni adequada. El descans és essencial per al seu benestar.

Temps de qualitat

Més enllà dels regals materials, inverteix temps de qualitat amb els teus fills. Ensenya'ls a valorar les petites coses i a compartir moments especials en família.

Transmet valors nadalencs

El Nadal és una oportunitat per a transmetre valors com l'amor, la solidaritat i la generositat. Participa en activitats solidàries i ensenya als teus fills el significat veritable d'aquesta temporada.

Fomenta la seva creativitat

Anima'ls a usar la seva imaginació i creativitat per a fer regals fets a mà o targetes nadalenques personalitzades.

Seguretat

Si els nens reben joguines com a regals, assegura't que siguin segures i apropiades per a la seva edat. Revisa les etiquetes i supervisa el seu ús.

Recorda que aquests moments especials amb els nostres fills són molt valuosos. La qualitat del temps que compartim amb ells és molt més significativa que la quantitat de regals materials. Ajudem-los a apreciar el veritable esperit nadalenc i a crear records inoblidables plens d'amor, diversió i aprenentatge.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CATEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Pediatria i Cirurgia Pediàtrica Teknon

La Unitat de Pediatria i Cirurgia Pediàtrica Teknon t'acompanya des del naixement del teu bebè fins que els teus fills compleixen 16 anys. ​

Cuidem dels teus fills gràcies a un equip preparat per a diagnosticar i tractar qualsevol especialitat pediàtrica i amb disponibilitat les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.