Servicio MaternoinfantilServicio Maternoinfantil

Especialistes a cura de la salut del teu nadó recent nascut

Al Centro Médico Teknon impulsem el vincle materno-filial des del primer moment, mantenint el nounat sempre al costat de la mare. D'aquesta manera s'afavoreix el contacte entre tots dos, pell amb pell, des del moment immediatament posterior al part.

La futura mare podrà estar acompanyada durant les visites de control gestacional, així com en el període de dilatació i de part. En cas que sigui necessari realitzar una cesària, l'acompanyant podrà estar present, excepte en aquells casos en què l'especialista no ho recomani.

L'Àrea Maternoinfantil compta amb un equip assistencial qualificat que atén totes les necessitats de la mare i el nadó durant la seva estada al centre. La unitat disposa de 25 habitacions individuals i 3 suites.

Per què a Centro Médico Teknon?

La salut dels teus fills és el més important per a nosaltres, per això mateix, a Centre Mèdic Teknon comptem amb un equip d'especialistes en Pediatria reconeguts a nivell internacional. Així també, disposem d'infraestructura i tecnologia avantguardista que ens permeten tractar qualsevol especialitat i fer tota mena de cirurgies pediàtriques.

  • Cures del bebè. Durant els primers dies de vida del bebè, l'equip d'infermeria instruirà els pares en la seva cura: cura del cordó umbilical, canvi de bolquers, canvi de roba, etc.
  • Educació en la lactància 24 hores. En funció de la decisió que prengui la mare, els professionals especialitzats li oferiran suport en la lactància materna o en la presa de biberons les 24 hores del dia.
  • Servei de Nursery i 24hores. La nostra unitat compta amb un Servei de Nursery, que cuidaran el nadó sempre que ho necessitin. El servei està operatiu les 24 hores del dia.
  • Revisions de pediatria. El pediatra realitzarà les revisions a l'habitació, al costat dels pares del nadó. Així mateix, abans de l'alta hospitalària, el pediatra efectuarà una nova exploració al nounat.
  • Unitat de Neonatologia amb guardies de 24h. Teknon disposa d'una Unitat de Neonatologia i una UCI Neonatal que disposen de 10 incubadores per atendre nadons prematurs o que hagin presentat algun problema en néixer. La unitat compta amb un neonatòleg de guàrdia les 24 hores del dia.


Atenció pediàtrica des dels 0 als 16 anys les 24 hores del dia

La Unitat de Pediatria de Teknon no només t'acompanya en el moment que neix el teu nadó, sinó que també comptem amb un equip de pediatres que atenen pacients des dels 0 als 16 anys. ​

El nostre equip està preparat per diagnosticar i tractar qualsevol especialitat pediàtrica que els teus fills necessitin, i amb disponibilitat les 24 hores del dia, cada dia de l'any. ​

Algunes de les especialitats pediàtriques que oferim són:


El Servei de Pediatria de Centre Mèdic Teknon, amb més de 50 anys d'experiència, és un dels serveis líders en assistència pediàtrica al sector sanitari privat. Basant-se en una gestió rigorosa de qualitat dels processos assistencials, ofereix un tractament mèdic i un tracte d'excel·lència als pacients pediàtrics.

Et convidem a conèixer el nostre projecte de Pediatria "Les aventures de Kenko". Aquesta és una plataforma interactiva que té jocs educatius per a nens des de 0 a 10 anys. Dins trobaràs contes, caretes i làmines per pintar.


proyecto pediátrico corporativo Kenko. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaproyecto pediátrico corporativo Kenko