Saltar al contingut

El més destacat de l'octubre 2023 al Centre Mèdic Teknon

Un seminari internacional d'experiència del pacient, teràpia de cèl·lules mare mesenquimals que regenera tendons, el compromís de l'IBCC a Centre Mèdic Teknon amb la recerca del càncer de mama i la incorporació de tecnologia d'avantguarda a la sala de parts, algunes de les notícies destacades d'aquest mes d'octubre.

Actualidad noviembre TeknonActualidad noviembre Teknon

Notícies

La Intel·ligència Artificial i la Cultura de l'Experiència del Pacient centren l'IV Seminari Internacional d'Experiència del Pacient de Quirónsalud

IV Seminario Internacional de Experiencia del Paciente 1IV Seminario Internacional de Experiencia del Paciente 1

L'Hospital Universitari Dexeus va acollir aquest esdeveniment en el qual es van abordar aspectes clau per a oferir als pacients les millors cures.

Per saber-ne més

Les cèl·lules mare mesenquimals cultivades, primera teràpia de la història que demostra científicament que regenera tendó

ITRT TeknonITRT Teknon

Les dades de l'assaig clínic a dotze mesos realitzat per *ITRT acaben de publicar-se, en la revista "*Orthopaedic "Journal of Sports Medicine", i demostren que aquesta teràpia és la primera capaç de regenerar tendó, fins i tot en lesions cròniques

Per saber-ne més

La recerca clínica com a opció de tractament al càncer de mama, una prioritat per a l'IBCC a Centre Mèdic Teknon

Dr. Cortés IBCC Centro Médico TeknonDr. Cortés IBCC Centro Médico Teknon

L'IBCC és el primer centre hiperespecialitzat en càncer de mama d'Espanya, un centre situat en Centre Mèdic Teknon, que conjumina l'excel·lència en el tractament diagnòstic i maneig del càncer de mama.

Per saber-ne més

Incorporem tecnologia d'avantguarda a la sala de parts per a millorar l'atenció i seguretat de les pacients en Centre Mèdic Teknon

PartosPartos

El nostre compromís amb l'excel·lència en l'atenció mèdica i la seguretat del pacient ens ha portat a implementar tecnologia d'última generació a la sala de parts, on hem instal·lat un nou sistema de digitalització del registre del part i un equip de phmetries de cordó in situ.

Per saber-ne més

Acord entre Clínica Tennis Teknon i Real Club Tennis Barcelona 1899 per a oferir atenció mèdica de qualitat a socis i alumnes

Clinica Tenis TeknonClinica Tenis Teknon

La Clínica Tennis *Teknon i el Real Club Tennis Barcelona-1899 (RCTB-1899) han segellat un prometedor acord de col·laboració, amb l'objectiu d'oferir serveis mèdics d'alta qualitat als socis del club i als alumnes de l'Escola.

Per saber-ne més

7 professionals d'Oncologia de Quirónsalud, triats millors metges de Catalunya

Instituto Oncológico TeknonInstituto Oncológico Teknon

ConSalud en col·laboració amb El Nacional.cat han elaborat un rànquing amb els 150 millors metges que exerceixen als hospitals públics i privats de Catalunya. Entre ells destaquen 7 professionals d'oncologia dels hospitals de Quirónsalud a Catalunya.

Per saber-ne més

Celebrem la valoració que rebem dels nostres pacients i la consecució d'objectius!

16977771693591697777169359

"Experiència en Ruta" és una campanya interna llançada des de Quirónsalud, que ens permet conèixer i optimitzar la valoració que els nostres pacients atorguen a l'atenció i serveis que els oferim.

Enhorabona a tots els professionals! Especialment a l'Equip de l'Institut Oncològic Teknon, per la seva contribució als resultats globals de l'hospital i per la seva implicació en la millora d'alguns dels principals indicadors estratègics.

Ja pots visitar l'exposició El "Temps de la tendresa" de Joan Artigas

Joan Artigas TeknonJoan Artigas Teknon

Del 3 d'octubre al 3 de febrer de 2024 trobaràs l'exposició "Temps de tendresa" de Joan Artigas al vestíbul de Centre Mèdic Teknon.

L'exposició de Joan Artigas posa en el centre d'atenció a la dona, capturant la seva essència atemporal, la seva força i la seva lluita diària. Les obres presenten a una dona solitària i mitològica, descansant en construccions inaccessibles o superant obstacles quotidians amb determinació.

Succeirà pròximament

Torna Anna i el Personal Sanitari amb un concert solidari per a Pallapupas

22

Reserva't el 14 de novembre! A les 20.30 h a la sala Luz de Gas torna Ana i el Personal Sanitario, la banda de Rock que va néixer al Centre Mèdic Teknon durant la pandèmia, tocarà en favor de Pallapupas.

Entrades anticipades per missatge privat en @annayelpersonalsanitarioEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

7a Jornada per a Pacients i Familiars amb Malalties Inflamatòries i Autoimmunes Sistèmiques

Divendres, 1 de desembre a les 19.00 h

Programa i inscripcions

XI Curs sobre Malalties del Còlon: "Novetats: El Present és Demà"

14 de desembre a les 17 h

Programa i inscripcions

Centro Médico Teknon als mitjans

En el blog


Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.