Saltar al contingut

Així ha estat 2023 a Centre Mèdic Teknon

Tanquem 2023, un any ple d'assoliments, avenços i reconeixements del Centre Mèdic Teknon. La inclusió en diversos rànquings nacionals i internacionals, el nostre compromís amb la salut de l'esport, la salut cardiovascular, digestiva i oncològica han estat alguns dels temes destacats d'enguany.

2023 Centro Médico Teknon Resumen Anual2023 Centro Médico Teknon Resumen Anual

Tanquem 2023, un any ple d'assoliments, avanços i reconeixements de Centre Mèdic Teknon. La inclusió en diversos rànquings nacionals i internacionals, el nostre compromís amb la salut de l'esport, la salut cardiovascular, digestiva i oncològica han estat alguns dels temes destacats d'enguany que arriba a la seva fi.

Tot això no seria possible sense el ferm compromís, la implicació i l'excel·lència de tots i cadascun dels professionals que treballen en aquest centre capdavanter en la sanitat privada i per descomptat, la confiança dels nostres pacients als qui volem donar les gràcies per confiar en Centre Mèdic Teknon.

Un any de reconeixements

2023 ha estat un any excepcional per al Centre Mèdic Teknon i el seu equip de professionals de la salut, marcat per diversos reconeixements nacionals i internacionals.

Aquesta institució líder en l'àmbit mèdic ha continuat destacant-se pel seu compromís amb l'excel·lència en l'atenció mèdica, la innovació en tractaments i la qualitat dels seus serveis.

Centre Mèdic Teknon, en el ‘top 5’ d'hospitals privats amb millor reputació d'España, segons Merco

MRS Mejores hospitales y servicios clínicos 2023MRS Mejores hospitales y servicios clínicos 2023

El mateix rànquing destaca les especialitats de Centre Mèdic Teknon de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial en el lloc 8 i Dermatologia i Venereologia en el 13. Enguany, a més, s'ha realitzat un rànquing amb els metges millor posicionats per especialitat, en el qual figuren els otorrinos Isam Alobid i Manuel Bernal, i l'uròleg Antonio Alcaraz.

Per saber-ne més

Teknon entre els ‘World Best Hospitals 2023’ de la revista Newsweek

Blog Teknon (22)Blog Teknon (22)

La prestigiosa revista Newsweek ha publicat l'última edició del seu rànquing World’s Best Hospitals 2023, que inclou per segon any consecutiu a quinze hospitals del grup Quirónsalud, 12 d'Espanya i 3 de Colòmbia, entre els millors centres sanitaris del món.

Per saber-ne més

Descobreix més reconeixements aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

El nostre compromís amb la recerca i la innovació

L'eficàcia de la cardioneuroablació, l'ús de cèl·lules mare mesenquimals per a regenerar tendons per primera vegada en la història o una nova tècnica per al tractament de l'obesitat, algunes de les notícies destacades en el camp de la innovació i recerca en Centre Mèdic Teknon.

Un estudi liderat pel Centre Mèdic Teknon demostra que la cardioneuroablació és eficaç amb independència de l'edat del pacient

BerruezoBerruezo

La *cardioneuroablación és un nou tractament que pot donar resposta a pacients joves amb síncopes reflexes de repetició i a aquells amb bradicàrdia funcional, que actualment comptaven amb alternatives terapèutiques poc eficaces.

Per saber-ne més

Las cèl·lules mare mesenquimals cultivades, primera teràpia de la història que demostra científicament que regenera tendó

IRTIRT

Les dades de l'assaig clínic a dotze mesos realitzat per ITRT s'han publicat en la revista Orthopaedic Journal of Sports Medicine, i demostren que aquesta teràpia és la primera capaç de regenerar tendó, fins i tot en lesions cròniques.

Per saber-ne més

L'Institut de l'Aparell Digestiu Teknon llença una tècnica innovadora per al tractament de l'obesitat

DigestivoDigestivo

La tècnica endoscòpica MEGA és una evolució de l'endomàniga que permet realitzar amb menys sutura una major reducció de l'estómac.

Per saber-ne més

Descobreix més sobre recerca i innovació a Centre Mèdic Teknon aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Centre Mèdic Teknon amb la salut de l'esport

Enguany, sens dubte, Centre Mèdic Teknon ha destacat pel seu compromís amb la salut de l'esport. La inauguració de la Clínica Tennis Teknon, la visita de Rafael Nadal amb altres tennistes d'elit espanyols, l'atenció a la campiona de pàdel Lucía Sainz i el compromís amb diferents rellevants esdeveniments esportius, alguns dels destacats.

Llegendes del tenis espanyol visiten el Centre Mèdic Teknon per conèixer la Clínica Tennis

Leyendas del tenis teknonLeyendas del tenis teknon

Rafa Nadal, Conchita Martínez, Alex Corretja, Manuel Orantes o Sergi Bruguera, entre altres, han conegut de primera mà les instal·lacions d'aquesta nova unitat, capitanejada pel Dr. Ángel Ruiz Cotorro.

Per saber-ne més

Clínica Tennis Teknon, Servei Mèdic Oficial de la 70 edició de l'Open Banc Sabadell – Trofeu Compte de Godó

GodoGodo

Liderat pel Dr. Ángel Ruiz Cotorro, director de la Clínica Tennis Teknon i responsable mèdic de la Real Federació Espanyola de Tennis, un equip de més de 40 professionals altament qualificats s'ha ocupat de la salut de jugadors, públic i professionals del prestigiós torneig. Centre Mèdic Teknon ha estat el centre de referència de l'esdeveniment esportiu.

Per saber-ne més

Descobreix més notícies de la salut de l'esport protagonitzades per Centre Mèdic Teknon aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva
Excel·lència en el camp de la salut cardiovascular

L'Institut del Cor Quirónsalud Teknon s'ha consolidat en 2023 com un referent d'excel·lència en l'àmbit de la salut cardiovascular, destacant tant en l'atenció clínica com en la recerca.

Centre Mèdic Teknon impulsa l'aplicació de la denervació renal per al tractament de la hipertensió resistent

EnervacionEnervacion

Gràcies a aquest procediment segur és possible que els pacients hipertensos resistents al tractament i sense una causa d'hipertensió secundària puguin controlar la seva condició.

Per saber-ne més

Centre Mèdic Teknon implanta el programa MAIC Continuum per millorar la transició a l'alta hospitalària dels pacients amb insuficiència cardiaca

MAicMAic

La incorporació de Centre Mèdic al programa MAIC Continuum, té com a objectiu millorar la transició a l'alta dels pacients amb insuficiència cardíaca, la qual cosa afavoreix la continuïtat assistencial i minimitza el risc de reingrés hospitalari.

Per saber-ne més

Desconreix més notícies de l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Oncologia

Enguany diversos oncòlegs de l'Institut Oncològic Teknon han aparegut en rànquings de millors professionals, com els 10 millors oncòlegs de Catalunya o la llista Forbes. Destaca el paper rellevant de l'IBCC, en Centre Mèdic Teknon, per la seva excel·lència en l'atenció i la recerca de les pacients amb càncer de mama.

La recerca clínica com a opció de tractament del càncer de mama, una prioritat per a l'IBCC a Centre Mèdico Teknon

CortesCortes

L'IBCC, a Centre Mèdic Teknon, és el primer centre hiperespecialitzat en càncer de mama d'Espanya, que conjumina l'excel·lència en el tractament diagnòstic i maneig del càncer de mama.

Per saber-ne més

Cirurgies oncològiques hepàtiques més segures i precises, gràcies al verd de indocianina

cirugia oncologica hepaticacirugia oncologica hepatica

La cirurgia guiada per fluorescència ha demostrat ser d'utilitat en la presa de decisions intraoperatòries amb l'objectiu de millorar el benefici i la seguretat del pacient, amb el que ha redundat en uns millors resultats mèdic-quirúrgics.

Per saber-ne més

Descobreix més notícies de l'Institut oncològic Teknon aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Neurociències

L'Institut de Neurociències Teknon està especialitzat en el diagnòstic i tractament de patologies complexes que afecten el sistema nerviós central i la columna vertebral, oferint un circuit ràpid i àgil per als pacients.

Compta amb les tècniques més modernes i les instal·lacions i tecnologies més innovadores, a més d'un equip de professionals de reconegut prestigi dirigit pel Dr. Gerard Conesa, especialista en neurocirurgia.

La Unitat de Parkinson del Centre Mèdic Teknon ha iniciat un estudi per investigar els efectes d'STAT-ON TM en persones amb Parkinson

Neurologues Sinapsi TeknonNeurologues Sinapsi Teknon

L'equip de Parkinson de Centre Mèdic Teknon pretén demostrar els resultats del nou dispositiu STAT-ON ™.

Per saber-ne méss

Descubreis més notícies de l'Institut de Neurociències Teknon aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Professionals Teknon

Els professionals del Centre Mèdic Teknon són el pilar fonamental de la nostra institució, i durant l'any 2023 han demostrat la seva dedicació i excel·lència en l'atenció mèdica.

Volem expressar el nostre sincer agraïment pel seu compromís, que és essencial per a brindar una atenció de la més alta qualitat als nostres pacients.

A més, destaquem el reconeixement merescut al nostre personal d'infermeria i el suport brindat a diverses iniciatives solidàries per part d'ells, alguns dels aspectes més notables de 2023.

Un any més ens sumem al reconeixement de la Infermeria Teknon

Sara TorSara Tor

Els professionals del Centre Mèdic Teknon són el pilar fonamental de la nostra institució, i durant l'any 2023 han demostrat la seva dedicació i excel·lència en l'atenció mèdica.

I per a això hem inaugurat una exposició de fotos en reconeixement d'aquesta professió, "Grans professionals, grans persones".

Per saber-ne més

Anna i el Personal Sanitari fan un concert solidari en favor de Pallapupas

Anna y el Personal Sanitario concierto solidario para PallapupasAnna y el Personal Sanitario concierto solidario para Pallapupas

La banda, que es va formar en el Centre Mèdic Teknon durant la pandèmia, va fer aquest concert a la Sala Llum de Gas, els beneficis, es van destinar a l'organització Pallapupas, compromesa amb portar somriures a diversos hospitals.

Para saber-ne més

Descobreix més dels professionals de Teknon aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Qualitat i seguretat del pacient

La missió de Centre Mèdic Teknon és tenir cura de la salut i el benestar de les persones posant a la seva disposició serveis sanitaris de màxima qualitat, assegurances, accessibles, eficients i satisfactoris amb una moderna estructura hospitalària i uns avançats mitjans tecnològics.

En aquest resum anual destaquem algunes de les activitats realitzades per a millorar la qualitat i la seguretat del pacient.


Canvi climàticCanvi climàtic

Amb la nova instal·lació de plaques fotovoltaica en la coberta de l'Hospital, volem construir i ser part activa de la creació d'un futur de transformació enfocat a aconseguir resultats exponencials en la salut i el benestar de les persones.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Perquè tu també ets important per a la Seguretat del Pacient en Centre Mèdic Teknon
implicación de pacientes familias y profesionales en la seguridad de un hospital (1)implicación de pacientes familias y profesionales en la seguridad de un hospital (1)

La implicació de pacients, famílies i professionals en la seguretat d'un hospital comporta millores significatives en la satisfacció i resultats generals de salut.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

L'art com a eina terapèutica

Des de 1995, Centre Mèdic Teknon ha promogut l'art com una eina terapèutica i un complement essencial en el procés de recuperació dels pacients. A través del programa cultural "Ars et Scientia" s'han exhibit obres de més de 100 artistes, tant emergents com consolidats internacionalment.

En aquest resum anual destaquem algunes de les activitats realitzades per a millorar el benestar dels nostres pacients i per a divulgar coneixements mèdics que puguin millorar la qualitat de vida de les persones.

Captura de Pantalla 2023-12-22 a las 21.17.13Captura de Pantalla 2023-12-22 a las 21.17.13


Per saber-ne més Este enlace se abrirá en una ventana nuevadel Programa "Ars et Scientia"

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.