Saltar al contingut

Així ha estat febrer del 2024 a Centre Mèdic Teknon

Complim 30 anys centrats en la transformació digital i l'excel·lència en l'experiència del pacient.

Blog TeknonBlog Teknon

Actualitat

Centre Mèdic Teknon cumpleix 30 anys centrat en la transformació digital i l'excel·lència en l'experiència del pacient

Teknon 30 añosTeknon 30 años

Centre Mèdic Teknon, que va obrir les seves portes el 18 de febrer de 1994, ha complert 30 anys, una fita significativa en la seva història que celebrarà al llarg dels pròxims mesos en la seva ja tradicional festa d'estiu, amb tot el seu equip de professionals.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Pots veure més imatges aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva

L'Experiència del pacient, un pilar fonamental en l'estratègia de millora contínua del Centro Médico Teknon

Llorenç Cloquell TeknonLlorenç Cloquell Teknon
Aquesta jornada ha estat un punt de trobada clau per a professionals del sector. Llorenç Cloquell, director d'Experiència del Pacient al Centro Médico Teknon, ha compartit la seva visió i coneixements en la taula "El pacient als hospitals privats", moderada pel Dr. Jesús Mesa del Castillo Bermejo. "El canvi més important en benefici de l'experiència del pacient ha de produir-se en la cultura de qualsevol organització sanitària. Tots els implicats hem de comprometre'ns amb l'experiència de manera genuïna, des de la humilitat, fugint de paternalismes i també integrant les noves eines de transformació digital per a oferir serveis assistencials que aportin major valor." Ha destacat el director d'Experiència del Pacient de Centro Médico Teknon.

Per saber-ne més

La tècnica endoscèpica MEGA traspassa fronteres

Roman Turro TeknonRoman Turro Teknon

El Dr. Román Turró ha impartit una formació sobre aquesta innovadora tècnica d'endoscòpia bariátrica per a tractar l'obesitat a l'Hospital Mohak Bariatrics and Robotics, a l'Índia.
Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Santander acollirà el IV Curso Monogràfic de patologia específica del genoll

Presentació oficial de l'IV Curs Monogràfic de patologia específica del genoll que organitza el Dr. Ángel Ruiz-Cotorro, director de la Clínica Tennis Teknon, que tindrà lloc al març.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Un estudi del Centre Mèdic Teknon proposa un nou enfocament en el maneig del dolor en pacients amb síndrome d'Ehlers-Danlos i problemes greus de columna.

EspaldaEspalda

Les disfuncions gastrointestinals, el risc de hiperalgèsia induïda per opioides, la sensibilització central i els forts dolors generalitzats als quals s'enfronten aquests pacients fan necessari buscar nous enfocaments peroperatoris.
Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Preservar la crura ajuda a reduir el risc de disfunció erèctil després d'un tractament de radioteràpia per a càncer de pròstata

reducir el riesgo de disfunción eréctil tras un tratamiento de radioterapia para cáncer de próstata destacadareducir el riesgo de disfunción eréctil tras un tratamiento de radioterapia para cáncer de próstata destacada

La disfunció erèctil és un efecte secundari comú després de la radioteràpia corporal estereotàctica o SRBT del càncer de pròstata i afecta a la satisfacció del pacient amb el seu tractament.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Quirónsalud, Healthcare Partner de la eDreams Mitja Marató de Barcelona 2024

Mitja Marató BCN 2024Mitja Marató BCN 2024

La carrera, que es va celebrar el diumenge 11 de febrer, va comptar amb tres punts d'avituallament i diverses zones d'estiraments per a atendre qualsevol necessitat dels corredors.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Atenció més personal i propera a la Unitat de Cures Intensives del Centre Mèdic Teknon

_G9A9679 copia_G9A9679 copia

Humanització de l'UCI en un ambient de confiança i col·laboració que reverteix de forma molt beneficiosa en els pacients.
Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Centre Mèdic Teknon: liderant la salut mitjançant l'esport

Teknon de Futbol 7 multidisciplinario de profesionales sanitariosTeknon de Futbol 7 multidisciplinario de profesionales sanitarios

El Centre Mèdic Teknon presenta la formació d'un equip de Futbol 7 multidisciplinari de professionals sanitaris, incloent-hi metges, infermeres, tècnics, auxiliars i personal administratiu.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Estrenem l'exposició de fotografia col·lectiva "No lugares" al Centre Mèdic Teknon

No lugares TeknonNo lugares Teknon
Des del 2 de febrer fins al 26 d'abril, veuen a visitar l'exposició "No Llocs" en Centre Mèdic Teknon, una captivadora mostra que reuneix a destacats fotògrafs com Pol Viladoms, Bernhard Hartmann, Akos Major, Kristina Kostadinova, Elmar Dam i Bernhard Quade, els qui aporten una visió única de l'arquitectura, que s'emmarca en el programa Ars et Scientia Teknon.
Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Succeirà al març

IV Curs Monogràfic. El genoll en tennis. Patologia específica

Centre Mèdic Teknon als mitjans

Ho trobaràs al blog

Lesions d'esquena en nenes i nens esportistes.Este enlace se abrirá en una ventana nueva Mindaugas Gudelis

Millora de la qualitat de vida de la dona en la menopausa. La importància de les revisions ginecològiquesEste enlace se abrirá en una ventana nueva. Teresa Gómez

Preservació de la fertilitat en dones joves després d'un diagnòstic de càncer. Ramón Aurell

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.