Saltar al contingut

Així ha estat gener de 2024 a Centre Mèdic Teknon

El reconeixement com una de les millors empreses per a treballar a Espanya, la maternitat com un desafiament per a les dones esportistes, un estudi sobre el càncer de pròstata i la docència al Centre Mèdic Teknon, alguns dels aspectes destacats del mes

Noticias TeknonNoticias Teknon

Actualitat

Ona Carbonell manifesta les dificultats a què s'enfronten les dones durant la maternitat

Fertilidad TeknonFertilidad Teknon

La Unitat de Reproducció Assistida Fertility Barcelona de l'Hospital Quirónsalud Barcelona i Centre Mèdic Teknon ha organitzat aquest dijous en l'espai Juno House de Barcelona la xerra "Maternitat, el repte pendent de l'esport femení" en la qual s'han compartit experiències i realitats en aquest àmbit de la mà d'Ona Carbonell, esportista olímpica, la dona amb més medalles en la història dels mundials de natació i presidenta de la Comissió Espanyola de Maternitat i Esport, acompanyada per Carlota Planas, agent de futbol femení i Clàudia Galícia, arquitecta tècnica i esportista de competició en ciclisme i esquí de muntanya.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Preservar la crura ajuda a reduir el risc de disfunció erèctil després d'un tractament de radioteràpia per al càncer de pròstata

Próstata teknon radiooncologíaPróstata teknon radiooncología

Un recent estudi clínic, en el qual van participar investigadors de l'Institut Oncològic Teknon del Grup Quirónsalud, ha descobert una correlació clau entre la dosi de radiació administrada a estructures específiques durant la radioteràpia corporal estereotàctica (SBRT) per al càncer de pròstata i la preservació de la funció erèctil. Aquest avanç prové d'una anàlisi post-hoc d'un assaig aleatoritzat de fase 2 que va incloure a 90 homes amb càncer de pròstata localitzat de baix risc. Els resultats han estat publicats en la revista International Journal of Radiation Oncology - Biology - Physics

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

El Procediment MEGA, a l'avantguarda del tractament de l'obesitat en Centre Mèdic Teknon

Entrevista al Dr. Román Turró, director de la Unitat d'Endoscòpia Bariàtrica de Centre Mèdic Teknon.
Per saber-ne méssEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Quirónsalud es consolida com una de les millors empreses per a treballar a Espanya segons el segell TOP Employer 2024

Empleo Centro Médico TeknonEmpleo Centro Médico Teknon

Quirónsalud ha obtingut la certificació Top Employer 2024 a Espanya, que recolza el compromís de la companyia amb l'excel·lència en les seves polítiques i pràctiques relacionades amb el personal, consolidant-la com una de les millors empreses per a treballar al nostre país. L'empresa ha aconseguit aquesta distinció per tercer any consecutiu, sent una de les més prestigioses en aquest camp, després de convertir-se en el primer grup hospitalari del nostre país a obtenir-la en 2022.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Quirónsalud, Proveïdor Mèdic Oficial de la Hexagon Cup de pàdel

Clinica tenis TeknonClinica tenis Teknon

Durant tota la competició, un equip de Quirónsalud, liderat pel Dr. Ángel Ruiz Cotorro, director de la Clínica Tennis Teknon, serà present al Madrid Arena i vetllarà per la salut de tots els integrants del quadre femení i masculí, així com dels membres de l'organització o el públic en general que assisteixi als partits. De la mateixa manera, en cas de ser necessari, podran rebre atenció a través de l'àmplia xarxa assistencial amb la qual compta el Grup a Madrid.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Realitzen amb èxit una cirurgia laparoscòpica amb raigs infrarojos a una pacient diabètica i amb obesitat mòrbida

Cirugía Obesidad DiabetesCirugía Obesidad Diabetes

Aquesta tècnica pionera a Europa en la cirurgia de la diabetis permet que la persona perdi els quilos que li sobren i curi la seva diabetis, evitant així que el pàncrees continuï deteriorant-se i afectant-se.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

El Centre Mèdic Teknon acull la primera edició del curs "Hands On Lipedema Surgery"

Dra. Ana TorresDra. Ana TorresL'activitat ha reunit especialistes interessats a aprendre les tècniques quirúrgiques més avançades en el tractament del lipedema.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

El Centre Mèdic Teknon: líder en formació en diagnòstic urodinàmic.Urocinamia TeknonUrocinamia Teknon

Més de 60 professionals de tot el món han participat en la cinquena jornada de casos clínics de uroginecologia funcional i urodinàmia.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Agenda

Estrenem l'exposició fotogràfica col·lectiva "No Lugares"

No Lugares TeknonNo Lugares Teknon

Des del 2 de febrer fins al 26 d'abril, veuen a visitar l'exposició "No Lugares" al Centre Mèdic Teknon, una captivadora mostra que reuneix a destacats fotògrafs com Pol Viladoms, Bernhard Hartmann, Akos Major, Kristina Kostadinova, Elmar Dam i Bernhard Quade, els qui aporten una visió única de l'arquitectura en el marc del programa Ars et Scientia Teknon.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Succeirà al febrer

Jornada científica: Què abasta el camp de l'al·lergologia?

Sessió presencial interna d'ISADMU

Centro Médico Teknon als mitjans

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.