Saltar al contingut

Un visió integrativa, la clau en els processos reproductius

A Fertility Barcelona, Unitat de Reproducció Assistida de Centre Mèdic Teknon posem a la teva disposició tota la nostra experiència i tecnologia perquè aconsegueixis el que tant estàs desitjant.

Fertility Barcelona Centro Médico TeknonFertility Barcelona Centro Médico Teknon

El projecte 360Este enlace se abrirá en una ventana nueva de Teknon Fertility Barcelona compleix un any amb la seva visió integrativa dels processos reproductius que pugui ajudar-nos a descobrir l'origen de la infertilitat d'una parella (o de la dona).

L'equip considera l'avaluació de totes les variables que influeixen en la salut de la reproducció, no sols en el moment de cerca activa d'embaràs, sinó també en la fase prèvia, just abans de planificar aquesta cerca.

El rigor científic i la medicina basada en l'evidència són les bases de la seva manera de treballar, però han estat pioners en el control i la modificació (quan sigui necessari) d'altres factors acompanyants, com la dieta, els hàbits de vida i el benestar emocional, que fan que els resultats del procés, i el camí fins a aconseguir l'objectiu, tinguin sentit.

El projecte 360 de Teknon Fertility Barcelona analitza i estudia les causes de la infertilitat més enllà de l'evident, centrant-se en un enfocament multidisciplinari i integratiu que ajudi a comprendre que existeixen altres paràmetres que poden ser determinants en la fertilitat.

I si la teva/la vostra fertilitat tingués una solució més natural del que penseu?
El nostre projecte 360 en el Centre Mèdic Teknon reuneix el rigor científic i la medicina integrativa.

Què podem aconseguir amb aquest nou protocol?

  • Equilibrar problemes hormonals
  • Equilibrar problemes autoimmunes
  • Equilibrar la teva microbiota (intestinal i vaginal) per a afavorir la fecundació i implantació embrionària
  • Frenar l'estrès oxidatiu per a millorar la qualitat d'òvuls i esperma
  • Regular el teu sistema immunitari per a afavorir la fecundació i implantació embrionària

Quan és recomanable anar un pas més enllà en la cerca de les causes que provoquen la infertilitat?
L'equip de Fertility Teknon Barcelona està molt involucrat en una visió integral de la parella. A la seva consulta arriben pacients que preocupats per no aconseguir l'embaràs o per aconseguir-lo, però que es produeixin avortaments. Es realitzaran una sèrie de proves mèdiques per a trobar l'origen del problema. En algunes ocasions les parelles arriben de nou a la consulta i les seves proves de fertilitat estan bé, llavors cal anar més enllà i investigar si els hàbits, l'alimentació i la salut emocional.

Quines altres proves es realitzaran llavors?
La parella, o la dona en el cas de voler ser mare sola i no aconseguir-lo, pot optar per visitar-se amb la resta de l'equip multidisciplinari amb el qual Teknon Fertility Barcelona compta en el seu projecte 360: Psiconeuroinmunologia, Medicina tradicional xinesa (acupuntura) i Coaching emocional.

És possible llavors que els pacients tinguin algun problema de salut que desconeixien i sigui la causa de la seva infertilitat?

La visió integral va un pas més enllà i per a això és totalment necessari comptar amb aquest equip multidisciplinari, amb una visió integrativa, que engloba cos i ment. Buscant l'origen de la infertilitat en causes com les malalties autoimmunes, les possibles intoleràncies alimentàries, els alts nivells d'estrès…

Coneixem l'acupuntura i el suport emocional, però, en què ens pot ajudar la PNI?

La PNI (psiconeuroinmulogia) estudia la interacció entre els processos psíquics (emocions, estat mental), el Sistema Nerviós (el cervell i les seves connexions), el Sistema Immune (les nostres defenses) i el Sistema Endocrí (control de les nostres hormones) del nostre cos.

S'ha demostrat que la PNI pot ser una eina de suport als protocols mèdics en el procés d'aconseguir l'embaràs i en el cas de requerir tècniques de reproducció assistida, també ens pot ser de gran ajuda.

La PNI a més estudia un paràmetre realment important en la nostra salut com és el sistema digestiu, més específicament l'intestí. Si l'intestí no compleix correctament les seves funcions, tindrem conseqüències en el nostre organisme a diversos nivells, entre ells en la fertilitat.

Fertility Barcelona a Centre Mèdic Teknon

A Feritility BarcelonaEste enlace se abrirá en una ventana nueva, Unitat de Reproducció Assistida de Centre Mèdic Teknon posem a la teva disposició tota la nostra experiència i tecnologia perquè aconsegueixis el que tant estàs desitjant.

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.