Saltar al contingut

Com donar òvuls?

La donació d'òvuls és un acte altruista de dones que ajuden altres dones a ser mares. Algunes dones es pregunten si poden donar òvuls. En general, qualsevol dona jove i sana pot ser donant d'òvuls; però ha de tenir en compte algunes coses.

donacion-ovulos-teknon-barcelonadonacion-ovulos-teknon-barcelona

En la nostra societat, l'edat mitjana per tenir el primer fill cada vegada és més elevada, amb la incorporació de la dona al món laboral, l'arribada del primer fill s'ha anat posposant. Això fa que en moltes ocasions, quan la dona busca embaràsEste enlace se abrirá en una ventana nueva no ho pugui aconseguir amb els seus propis òvuls. La quantitat i qualitat dels ovòcits que queden en els ovaris de la dona ja no permet un embaràs evolutiu.

A causa d'aquesta situació, el paper de les dones que donen els seus òvuls és imprescindible. Es tracta d'uns dels actes de generositat més importants que existeixen.

Qui pot donar òvuls?

La llei espanyola permet la donació anònima d'ovòcits a les dones sanes sense problemes de salut que tinguin menys de 35 anys. Gràcies a les donants d'òvuls, moltes dones poden complir el seu somni de ser mares.

Qualsevol dona que compleixi els criteris d'edat i que vulgui ser donant d'òvuls, pot posar-se en contacte amb la nostra unitatEste enlace se abrirá en una ventana nueva per a sol·licitar una visita. En aquest primer contacte el nostre equip mèdic avalua la seva història ginecològica, mèdica i familiar, a més, sol·licita una bateria de proves on s'avaluen test de perfil hematològic, infecciós, genètic i cromosòmic. També es realitza una visita amb la nostra psicòloga per a confirmar que no existeix cap problema de salut mental rellevant.

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CAT

Una vegada avaluades totes aquestes proves, l'equip mèdic indica la pauta de medicació que la donant ha de seguir. Aquest tractament consisteix en uns 10-12 dies (aproximadament) de medicació hormonal seguida d'una intervenció ambulatòria per a extreure els òvuls. És un tractament fàcil, compatible amb una vida totalment normal i que només requereix alguns controls ecogràfics a més del matí en la qual es programa la intervenció ambulatòria. La donant rep una compensació econòmica per la implicació en aquest tractament i els desplaçaments a la clínica.

Reproducció assistida, ginecologia i obstetrícia Centre Mèdic Teknon

Liderat pel Dr. Aurell i la Dra. Beguería, l'equip mèdic que compon aquest consultori és especialista en ginecologia, per la qual cosa et podran assessorar i recolzar en qualsevol etapa de la vida.


Demana cita aquí


Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.