Saltar al contingut

Acomiadem 2021 amb 20 notícies destacades de Centre Mèdic Teknon

Aquí tens 20 notícies protagonitzades per professionals de Centre Mèdico Teknon que no et pots perdre.

Aquest any han estat moltes les notícies que s'han generat a Centre Mèdic Teknon, des de reconeixements als nostres professionals, aparicions en diferents rànquings de reconegut prestigi, inauguració de nous serveis i instal·lacions, així com diverses notícies protagonitzades pels nostres professionals. En aquest article n'hem seleccionat 20 que et convidem a llegir.

La ablación de fibrilación auricular sin fluoroscopia se abre camino en la cardiología

Un estudi dut a terme per l'equip del Departament d'Arítmies de l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon ha demostrat la viabilitat, la seguretat i l'eficàcia de fer l'ablació de la fibril·lació auricular evitant l'exposició radiològica.
20-noticias-2021-teknon-barcelona20-noticias-2021-teknon-barcelona


Arriba a Teknon un robot Da Vinci d'última Generació

Aquest mes de novembre un robot Da Vinci de darrera generació ha entrat a formar part de la tecnologia del nostre centre. El nou equipament permetrà dur a terme intervencions quirúrgiques complexes de cirurgia general, ginecologia, urologia i ORL, entre d'altres.

davinci-teknondavinci-teknon


L'Institut del Cor Quirónsalud Teknon participa en el desenvolupament d'una eina per identificar la localització anatòmica exacta de les arítmies ventriculars

Gràcies al seu ús serà possible facilitar el tractament intervencionista de les taquicàrdies ventriculars mitjançant procediments més eficients i segurs.

instituto-corazoninstituto-corazon


Impulsem una campanya amb CardioDreams i la Fundació "la Caixa" per fer fins a 2.000 revisions cardiovasculars gratuïtes a dones d'entre 50 i 70 anys

El projecte 'Directas al corazón' té com a objectiu conscienciar la població del gran impacte que tenen les malalties cardiovasculars a les dones, sent la primera causa de mortalitat en les dones espanyoles, molt per sobre del càncer de mama.

CardioDreamsCardioDreams


"Per primera vegada un estudi demostra que la immunoteràpia millora la supervivència global al càncer de mama triple negatiu metastàtic"

El Dr. Javier Cortés, director de l'International Breast Cancer Center al Centre Mèdic Teknon, ha presentat l'estudi Keynote-355 a l'ESMO Congress 2021.
dr-javier-cortesdr-javier-cortes


La neuromonitorització del nervi vague redueix les complicacions en les operacions de reflux gastroesofàgic i hèrnia d'hiat

Amb aquesta nova eina que ha començat a utilitzar-se al Centre Mèdic Teknon, s'ajuda a la localització i identificació dels nervis durant la intervenció per evitar lesions que poden ocasionar problemes gastrointestinals per al pacient.

nervio-vagonervio-vago


Neix la Unitat d'Acompanyament Emocional Quirúrgic de Centre Mèdic Teknon

Formada per un equip d´infermeres especialitzades dirigit per Mariana Mayans, la nova unitat té com a objectiu reduir l´ansietat i la por que la intervenció quirúrgica pot ocasionar en algunes persones. Tracta de fer front a totes aquelles emocions i pensaments que emergeixen abans i durant el procés quirúrgic.


L'Institut del Cor Quirónsalud Teknon, centre de referència de Catalunya a la sanitat privada per a procediments TAVI

La implantació transcatèter de la vàlvula aòrtica comença a perfilar-se com a primera opció en el tractament de l'estenosi aòrtica severa.
tavitavi

Ingressa aquí per saber-ne més

Renovem la certificació del centre com a espai protegit davant de la Covid-19

centro-protegido-covid19centro-protegido-covid19

Llegeix més aquí

Al top 10 dels hospitals privats, segons el Monitor de Reputació Sanitària

Centre Mèdic Teknon se situa en la posició número 5 de la llista de centres privats amb millor reputació el 2020.

mrsmrs


Engeguem l'Institut de Neurociències Teknon

El nou centre disposa de la darrera tecnologia i d'un equip de professionals de reconegut prestigi que permetrà abordar patologies neurològiques complexes.

dr-conesadr-conesa


Vifor Pharma premia Centre Mèdic Teknon en gestió de sang del pacient

És el tercer any consecutiu en què Centre Mèdic Teknon rep aquest reconeixement a un protocol que ha pogut continuar duent-se a terme malgrat la pandèmia. En paraules del Dr. Xavier Soler: "a causa de la pandèmia per la Covid, l'aplicació dels protocols de PBM ha requerit més esforç, sobretot en els pacients les operacions dels quals ja estaven programades. Però gràcies a un programa de PBM sòlid i bé integrat a la filosofia del centre els hem pogut dur a terme".

vifor-pharmavifor-pharma


L'ITRT demostra per primera vegada al món que es pot regenerar tendó amb cèl·lules mare mesenquimals cultivades

Les dades de l'assaig clínic realitzat per ITRT, que acaben de ser publicades a la prestigiosa revista American Journal of Sports MedicineEste enlace se abrirá en una ventana nueva, demostren com aquesta teràpia regenera lesions cròniques al tendó rotulià i obren una nova opció terapèutica, ja que es considerava impossible la regeneració de aquest teixit.

itrtitrt


Incorporem tecnologia de la cirurgia guiada per fluorescència per a més seguretat del pacient

Aquesta nova tecnologia es fa servir en operacions quirúrgiques obertes i laparoscòpiques de cirurgia general i de l'aparell digestiu; les més beneficiades seran la cirurgia colorectal, l'hepàtica i l'endocrina.

cirugia-fluorescenciacirugia-fluorescencia


Tres artistes donen obres d'art al Centre Mèdic Teknon en agraïment a la seva labor durant la pandèmia de la COVID-19

Les artistes Rosanna Casano, Valeria Sidañez i Isolina Fernández han donat cadascuna, una obra d'art al Centre Mèdic Teknon com a mostra d'agraïment per la tasca durant la pandèmia de la COVID-19. Les artistes han destacat el paper fonamental dels professionals, lesforç i la dedicació que han mostrat per donar als pacients la millor atenció.

obras-arteobras-arte


Realitzada amb èxit la primera cirurgia endoscòpica a Espanya per solucionar la compressió medul·lar cervical

Mitjançant un abordatge endoscòpic, dut a terme per cirurgians del Morgenstern Institute of Spine del Centre Mèdic Teknon, és possible intervenir una columna cervical amb una incisió a la pell de menys d'1 cm de longitud i una recuperació immediata, i aconseguir l'alta hospitalària a menys de 24 hores.

cirugia-endoscopica-compresion-medular-cervicalcirugia-endoscopica-compresion-medular-cervical


Entre els millors d'Espanya segons World's Best Hospitals 2021 de la revista Newsweek

La prestigiosa revista Newsweek ha publicat la tercera edició del seu rànquing World's Best Hospitals 2021 i ha inclòs dotze hospitals del grup Quirónsalud entre els millors centres d'Espanya, tant de la sanitat pública com privada. Centre Mèdic Teknon se situa al lloc 16 de la llista.

newsweeknewsweek


Realitzem per primera vegada a Espanya una funduplicatura via endoscòpica amb l'EsophyX-Z per al tractament del reflux gastroesofàgic

Per primera vegada a Espanya s'ha dut a terme per via endoscòpica una funduplicatura amb l'EsophyX-Z 2.0, un procediment en què es crea una nova vàlvula antireflux. Aquesta és una intervenció emprada per al tractament del reflux gastroesofàgic o ERGE. L'operació es va dur a terme el febrer de 2020 al Centre Mèdic Teknon i després d'un any de seguiment la pacient es troba en perfecte estat, i es mostra asimptomàtica sense necessitat de prendre cap tipus de medicació.


Nou Circuit diferenciat per al diagnòstic del pacient oncològic

El pacient oncològic, per les seves característiques i necessitats específiques, és un pacient complex que exigeix un tractament diferenciat i dirigit. Des del Servei de Diagnòstic per la imatge del Centre, i en coordinació amb l'Institut Oncològic Teknon, s'ha dut a terme la creació del Servei de Diagnòstic Oncològic Teknon.

paciente-oncologicopaciente-oncologico


Estrenem nova sala d'esterilització

Dotades de tecnologia d'última generació, les noves instal·lacions suposen una millora a tota l'àrea quirúrgica, dotant-lo de més agilitat, eficiència, qualitat final del procés i seguretat que influeix directament en la del pacient.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

A més, aquest mes al bloc hem parlat de

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.