Saltar al contingut

Un Da Vinci d'última generació arriba al Centre Mèdic Teknon aquest novembre

El robot Da Vinci i l'acreditació de la Unitat d'Hemodinàmica de l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon per a la formació en Cardiologia, alguns dels temes més destacats d'aquest novembre al nostre Centre.

Arriba un nou robot Da Vinci a Centre Mèdic Teknon

davinci-teknon-barcelonadavinci-teknon-barcelona

Aquest mes de novembre el robot un robot Da Vinci de darrera generació ha entrat a formar part de la tecnologia del nostre centre. El nou equipament permetrà dur a terme intervencions quirúrgiques complexes de cirurgia general, ginecologia, urologia i ORL, entre d'altres.

Per saber-ne més

Un dels pocs centres privats acreditats per a la formació en Cardiologia Intervencionista

sociedad-espanola-cardiologia-hemodinamica-teknonsociedad-espanola-cardiologia-hemodinamica-teknon

La Societat Espanyola de Cardiologia acredita la Unitat d'Hemodinàmica de l'Institut del Cor Quirónsalud Centre Mèdic Teknon per a la formació en Cardiologia intervencionista.

Per saber-ne més

Josep M Alonso Camps, nou cap d'Urgències de Centre Mèdic Teknon

josepMAlonsoCamps-JefeUrgenciasTeknonjosepMAlonsoCamps-JefeUrgenciasTeknon

Amb una àmplia i dilatada experiència en serveis d'urgències el Dr. Alonso Camps s'incorpora ara al nostre centre com a cap del Servei d'Urgències. Us donem tot el nostre suport i us desitgem molts èxits en aquesta nova etapa.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Èxit del grup nascut a Centre Mèdic Teknon Anna i el personal sanitari

Els va unir la música durant l'inici de la pandèmia i el 19 de novembre passat van debutar a la sala La Nau davant de més de 300 persones que van gaudir d'aquest primer concert.

Ja esperem la seva propera actuació!


derecho-a-oirderecho-a-oir

"El derecho a oir" un dels premiats a la Convocatòria d'Ajuts a la Cooperació en Matèria de Salut de la Fundació Quirónsalud

El Dr. Luis García Ibáñez, otorinolaringòleg de Centre Mèdic Teknon i vicepresident de la fundació García Ibáñez, col·labora "El dret a sentir" un projecte que pretén ajudar nens completament sords a sentir mitjançant un implant coclear.

Els destinataris del projecte són persones afectades de sordesa severa, profunda o total, diagnosticades com a candidates a l'implant coclear: nens de famílies sense recursos econòmics o residents a països en vies de desenvolupament. Els candidats són seleccionats per la comissió de la Fundació.

Per saber-ne més

Passarà al desembre

Consulta l'agenda d'activitats i inscriu-te.

2 de desembre

10 de desembre

A més, aquest mes al bloc hem parlat de

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.