Saltar al contingut

El més destacat del febrer a Centre Mèdic Teknon

Aquest febrer ha estat un mes d'assoliments i reconeixements per a Centre Mèdic Teknon. La inclusió de vuit dels nostres metges en la llista dels Top 100 metges espanyols de Forbes, la Medalla d'Or atorgada al Dr. Artur Evangelista per l'Associació d'Imatge Cardíaca i la creació de la Clínica del Tennis són les fites més destacades de l'actualitat en el nostre centre.

Actualidad Centro Médico TeknonActualidad Centro Médico Teknon

El mes de febrer ha estat un mes ple d'assoliments i avanços per a Centre Mèdic Teknon. Vuit dels nostres metges han estat inclosos en la llista del Top 100 metges espanyols, l'Associació d'Imatge Cardíaca ha distingit al Dr. Artur Evangelista amb la Medalla d'Or i s'ha posat en marxa la Clínica del Tennis de Centre Mèdic Teknon, un espai monogràfic destinat a cura de la salut que els esportistes, entre altres destacats.

Actualitat

Vuit metges de Centre Mèdic Teknon entre els 100 millors metges d'Espanya, segons "Forbes"

Forbes TeknonForbes Teknon

La revista Forbes destaca els noms més importants del sector de la medicina, basant-se en el desenvolupament de la seva activitat assistencial, clínica, investigadora, divulgadora i docent. Antonio Berruezo, Xavier Ruyra, Àngels Bayès, Laureano Molins, Vicente Paloma, Raymond Mirambell, Javier Cortés i Antonio Alcaraz, formen part de la prestigiosa llista.

Llegeix la notícia quí

Artur Evangelista, Medalla d'Or de la Societat Espanyola de Cardiologia

Artur Evangelista Centro Médico TeknonArtur Evangelista Centro Médico Teknon

El cardiòleg Artur Evangelista va rebre la medalla d'or de l'Associació d'Imatge Cardíaca de la Societat Espanyola de Cardiologia. Enhorabona!

Coneix la nova Clínica del Tennis de Centre Mèdic Teknon

Clínica del Tenis TeknonClínica del Tenis Teknon

Neix un centre monogràfic destinat a la recerca i prevenció de les patologies derivades d'aquest esport. La Clínica del Tennis Teknon és la primera Clínica internacional dedicada a la recerca i prevenció de les patologies derivades d'aquesta pràctica esportiva.

Descobreix més

Cirurgies oncològiques hepàtiques més segures i precises, gràcies al verd d'indocianina

8888

La cirurgia guiada per fluorescència ha demostrat ser d'utilitat en la presa de decisions intraoperatòries amb l'objectiu de millorar el benefici i la seguretat del pacient.

Llegeix la notícia aquí

Quirónsalud, Healthcare Partner de l'eDreams Mitja Marató de Barcelona 2023

Healthcare Partner Edreams Mitja MaratóHealthcare Partner Edreams Mitja Marató

Un any més ens hem cuidat de la salut dels corredors de la eDreams Mitja Marató de Barcelona.

Llegeix la notícia aquí

Centre Mèdic Teknon als mitjans

Ho trobaràs al blog

Sol·licita visita. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaSol·licita visitaEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.