Saltar al contingut

11 Articles sobre el càncer dels especialistes del Centro Médico Teknon

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, que se celebra el 4 de febrer, t'oferim 11 articles dels nostres especialistes sobre aquesta malaltia que, segons dades de la Union for International Cancer Control, cada any causa la mort de 9,6 M de persones a tot el món.

dia-mundial-cancer-2021-teknon-barcelonadia-mundial-cancer-2021-teknon-barcelona

Segons un comunicat recent de la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica (SEOM). la pandèmia ha tingut una incidència directa sobre el procés diagnòstic del càncer. Detectar el càncer a temps és clau per a l'evolució de la malaltia.

No tenir por d'acudir a un centre, si es detecta algun símptoma, com més aviat millor és clau, ja que un retard pot tenir repercussió en el resultat dels tractaments.

La mateixa entitat adverteix que a Europa un terç de les morts per càncer es deuen a cinc factors de risc que es podrien evitar: tabac, infeccions, alcohol, sedentarisme i dieta inadequada.

Els càncers més sovint diagnosticats a Espanya en 2021 seran el càncer colorectal, pròstata, mama, pulmó i bufeta urinària.

Et proposem 11 articles dels nostres especialistes amb informació que pot ajudar-te en relació amb la covid 19, la prevenció i la detecció precoç.

Càncer de la dona

Càncer en l'home

Càncer de còlon i recte

Càncer renal

Teknon-banner-blog-CAT. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaTeknon-banner-blog-CAT

Melanoma

Tractaments

Recerca

A més dels articles en aquesta llistaEste enlace se abrirá en una ventana nueva podràs veure diferents vídeos de temàtica oncològica protagonitzats pels nostres especialistes.

L'Institut Oncològic Barcelona

L'Institut Oncològic Barcelona t'ofereix una atenció integral en el diagnòstic, tractament, i seguiment del càncer.

Organitzat segons el model multidisciplinari i en àrees de coneixement, comú en la majoria de centres capdavanters nacionals i internacionals, garanteix als pacients l'accés als últims avenços científics i tecnològics.

El seu equip mèdic està format per professionals de referència en les diferents especialitats implicades en el tractament del càncer, organitzats en comitès multidisciplinaris on s'avaluen setmanalment i de manera individualitzada tots els pacients per a consensuar la millor opció de tractament.

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.