Saltar al contingut

Així ha estat març al Centro Médico Teknon

Aquest mes març destaquen avanços en cardiologia, liderats per l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon, els diferents reconeixements dels nostres professionals com a líders en les seves especialitats, la participació del nostre en el torneig de l'ATP de Girona fins a la implementació de mesures per a avançar en la seguretat dels nostres pacients.

11

Actualitat

Instituto del Corazón Teknon lidera un estudi que ajudarà a minimitzar el risc de mort sobtada en pacients que pateixen miocardiopatia hipertrófica

44

La detecció de cicatrius en el miocardi per ressonància magnètica cardíaca permet identificar tractaments que minimitzen aquest risc.
El mes de febrer passat es va publicar en la revista oficial de la European Heart Rhythm Association (EHRA), una branca de la Societat Europea de Cardiologia (ESC), un estudi que demostra que usant una ressonància magnètica cardíaca amb realç tardà de gadolini (LGE-CMR) es poden detectar aquelles cicatrius miocàrdiques que representen un factor de risc addicional per a les arrítmies ventriculars en la miocardiopatia hipertròfica.

Per saber-ne més

Quirónsalud, Servei Mèdic Oficial de l'ATP Challenger de Girona de Tennis

22

Durant tot el torneig hi haurà un equip de professionals de la Clínica Tenis Teknon, capitanejada pel Dr. Ángel Ruiz Cotorro, preparat per a vetllar in situ per la salut de tots els participants.

Per saber-ne més

Cinc meteges del Centro Médico Teknon entre els 100 Millors Metges d'Espanya, segons Forbes

forbes teknonforbes teknon

Aquest reconeixement té en compte la qualitat en l'atenció i tractament que s'ofereix als pacients i el compromís amb la recerca i la innovació en diverses especialitats mèdiques.

Antonio Berruezo, Xavier Ruyra, Vicente Paloma, Raymond Miralbell i Antonio Alcaráz són els cinc metges de Centre Mèdic Teknon que figuren en la prestigiosa llista que en aquesta ocasió reconeix als 100 Millors Metges d'Espanya.

Per saber-ne més

El Dr. Vicenç Riambau, cirurgià vascular de Centro Médico Teknon, acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Dr. RimbauDr. Rimbau

El diumenge 17 de març, a les 12.00 h, va tenir lloc la cerimònia d'ingrés del Dr. Vicenç Riambau Alonso com a Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. L'acte es va celebrar la prestigiosa Sala Gimbernat del conjunt de l'antic Hospital de la Santa Creu, carrer del Carme 47.

Per saber-ne més

El ginecòleg de Centro Médico Teknon Javier Nadal presenta el seu nou llibre "Tratamiento de miomas por radiofrecuencia vía vaginal método VRey"

Nadal TeknonNadal Teknon

El llibre és el resultat de molts anys de formació, experiència professional, docència, recerca i innovació mèdica i posa a l'abast d'altres professionals de la medicina una innovadora tècnica per al tractament d'una patologia que afecta a prop del 50% de les dones en edat fèrtil.

Per saber-ne més

Quirónsalud posa en marcha YouHealth, un nou projecte de minidocumentals de divulgació mèdic-científica i promoció de la salut

Aquest nou projecte audiovisual pretén combatre la desinformació existent en aquest àmbit, amb continguts rigorosos, accessibles i de qualitat.
Quirónsalud s'ha consolidat en els últims anys com a referent en la cura de la salut, però també com a principal divulgador d'informació mèdica i científica en tots els formats.

Per saber-ne més

Centro Médico Teknon se suma al Dia Internacional de la Dona amb aquestes recomanacions per a una cura integral de la salut femenina

77

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, en Centre Mèdic Teknon destaquem la importància d'un enfocament integral en la cura de la salut femenina i la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç a través de revisions anuals; fonamentals per a mantenir i millorar la qualitat de vida de les dones en totes les etapes de la seva vida.

Per saber-ne més

Quirónsalud posa en marxa noves eines digitals per a millorar el dia a dia dels seus pacients a l'hospital

33

A través del seu portal ‘MiQuirónsalud’, que compta ja amb més de 6 milions d'usuaris, incorpora un nou sistema d'autoadmissió en línia per a acudir a consulta sense esperes.

Per saber-ne més

El virus del papil·loma humà (VPH): un enemic comú i prevenible

22

Amb el Dia Mundial contra el VPH, ens sumem a la campanya #PongamosDeModa, l'objectiu de la qual és canviar la percepció i l'enfocament cap a la prevenció del VPH.
La iniciativa, secundada per MSD i diferents societats científiques, utilitza la moda com un vehicle per a la conscienciació i destaca que prevenir el VPH mai passa de moda.

Per saber-ne més

11

A Centro Médico Teknon reforcem la seguretat pediàtrica, gràcies a les innovadores polseres TAG

55

La iniciativa s'emmarca en l'actualització del protocol Codi Rosa, destinat a millorar la seguretat dels nostres pacients.
En un esforç constant per millorar la seguretat i benestar dels nounats i nens ingressats en Centre Mèdic Teknon, hem implementat un avançat sistema de seguretat: les polseres TAG.

Per saber-ne més

Passarà a l'abril

I Jornada d'actualització en Al·lèrgia al Pol·len i Poliposi Nasal

  • 10 d'abril de 2024
  • Programa i inscripciones
  • Horari: de 13.30 a 14.45 h
  • Lloc: sala d'actes del Centro Médico Teknon
  • Inscripció: gratuïta

Sessió Presencial Interna d'ISADMU

Centro Médico Teknon als mitjans

Lo encontrarás en el blog

Control de l'al·lèrgia al pol·len. Entendre i gestionar la pol·linosi a la primavera. Dr. Alfons Malet

Endometriosi: avenços en el seu diagnòstic i tractament, gràcies a la ciència i la conscienciació social. Dr. David Rodríguez Morante

Estrabisme en la infància. Símptomes d'alerta. Dra. Dora Fdez Agrafojo

Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.