Dr. RimbauDr. Rimbau

El pròxim diumenge, 17 de març, a les 12.00 h, tindrà lloc la cerimònia d'ingrés del Dr. Vicenç Riambau Alonso com a Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. L'acte se celebrarà la prestigiosa Sala Gimbernat del conjunt de l'antic Hospital de la Santa Creu, carrer del Carme 47.

Reconegut per la seva contribució al camp de la medicina vascular, el Dr. Rimbau pronunciarà un discurs d'ingrés titulat "La irrupció del tractament endovascular de l'aneurisma d'aorta: de la relativitat a la intel·ligència artificial", un tema que promet oferir perspectives innovadores sobre el tractament d'aneurismes aòrtics i el paper transformador de la tecnologia en la cirurgia vascular.

La resposta al discurs d'ingrés serà llegida pel Molt Il·lustre Dr. Laureano Fernández-Cruz, en un esdeveniment que reflecteix el compromís continu de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya amb l'avanç del coneixement mèdic i l'excel·lència clínica.

La sessió, oberta a totes les persones que es vulguin unir, marca un moment significatiu en la carrera del Dr. Riambau, ja que reconeix la seva dedicació i lideratge en la millora dels tractaments vasculars, i es podrà seguir en directe en el canal de Youtube de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.El Dr. Vicenç Rimbau

El Dr. Vicenç Riambau és un destacat especialista en Angiologia i Cirurgia Vascular i Endovascular, amb una àmplia trajectòria en el tractament de malalties de l'aparell circulatori. Es va formar en la Universitat de Barcelona i en la Universitat Autònoma de Barcelona, i ha perfeccionat les seves habilitats en centres d'elit tant a Amèrica del Nord com a Europa. A més de formar part de Centro Médico Teknon, el Dr. Rimbau és cap de Cirurgia Vascular de l'Institut Cardiovascular de l'Hospital Clínic Barcelona, professor en la Universitat de Barcelona, compta amb reconeixements internacionals i és membre d'importants societats científiques i comitès editorials.