Dr Javier Nadal RediofrecuenciaDr Javier Nadal RediofrecuenciaEl ginecòleg de Centro Médico Teknon Javier Nadal presenta el seu nou llibre "Tratamiento de miomas por rediofrecuencia vía vaginal método VRey" en la Fundación Valentín de Madariaga y Oya, amb el suport de la Universitat Loyola i JJP Hospitalària, en un esdeveniment que ha comptat amb la participació de les coautores Victoria Rey i Cristina Torrijo.

La tècnica VRey va ser creada, desenvolupada i implantada per la doctora Victoria Rey a la seva clínica a Sevilla en el per al tractament dels miomes sense cirurgia. Es realitza per via vaginal, no necessita anestèsia general, no deixa cicatriu, conserva l'úter i la fertilitat de la dona.

El llibre és el resultat de molts anys de formació, experiència professional, docència, recerca i innovació mèdica i posa a l'abast d'altres professionals de la medicina una innovadora tècnica per al tractament d'una patologia que afecta a prop del 50% de les dones en edat fèrtil.

Els possibles beneficis del llibre es destinaran a obres socials de la Fundació Clínica Victoria Rey.


El Dr. Javier Nadal

El Dr. Javier Nadal, coautor del llibre i especialista en tècniques de reproducció assistida i cirurgia ginecològica del Centro Médico de Barcelona, ha destacat la importància de la tècnica de radiofreqüència VRey com un "avanç significatiu per al tractament de miomes.

Aquesta innovadora tècnica permet a moltes dones evitar cirurgies invasives, millora les seves possibilitats de fertilitat i redueix l'impacte negatiu en la seva qualitat de vida. La tècnica, mínimament invasiva i eficaç, representa un canvi paradigmàtic en el tractament d'aquesta condició prevalent entre dones en edat reproductiva."

El Dr. Nadal és un reconegut expert en el tractament dels miomes per radiofreqüència que porta més de 25 anys treballant al Centro Médico Teknon.