Antonio Berruezo, Xavier Ruyra, Vicente Paloma, Raymond Miralbell i Antonio Alcaráz són els cinc metges del Centre Mèdic Teknon que figuren a la prestigiosa llista que en aquesta ocasió reconeix els 100 Millors Metges d'Espanya.

La llista Forbes destaca professionals que, no només són valorats pels pacients, sinó que també són reconeguts per la seva expertise i el seu tracte humà. Entre els criteris d'elecció figuren l'atenció i el tractament que s'ofereix als pacients i del compromís del centre amb la recerca i la innovació en diverses especialitats mèdiques.


Dr Antonio BerruezoDr Antonio BerruezoAntonio Berruezo Sánchez

Institut del Cor Quirónsalud Teknon

El Dr. Antonio Berruezo Sánchez, ha estat reconegut per tercer cop consecutiu com un dels millors metges d'Espanya. Amb una trajectòria destacada en el tractament d'arítmies i prevenció de la mort sobtada, el Dr. Berruezo és un referent en cardiologia intervencionista. La seva aportació al desenvolupament d'eines diagnòstiques és utilitzada globalment, i ha contribuït significativament a les guies de tractament de les arítmies cardíaques a nivell internacional.
Dr Xavier RuyraDr Xavier RuyraXavier Ruyra Baliarda

Institut del Cor Quirónsalud Teknon

El Dr. Xavier Ruyra Baliarda és reconegut com un dels principals especialistes en reparació de vàlvules cardíaques i cirurgia cardiovascular mínimament invasiva. La seva innovació en tècniques quirúrgiques ha millorat significativament el tractament cardíac. Destaca per la seva implicació en els darrers avenços en el camp de la cirurgia cardíaca sense necessitat de transfusions. A més, lidera la Fundació CardioDreams, compromesa amb la promoció de la salut cardiovascular. La seva reputació el situa entre els cinc millors cirurgians cardiovasculars del país i aquest és el tercer any consecutiu que apareix a la llista de la revista.Dr. Vicente PalomaDr. Vicente PalomaVicente Paloma Mora

Cirurgia plàstica, estètica i reparadora

El Dr. Vicente Paloma Mora, posseeix una carrera de més de 30 anys en cirurgia plàstica i estètica, i porta a la Llista Forbes des de 2022. Amb més de 30 anys de trajectòria, el Dr. Paloma és reconegut a nivell nacional i internacional per la seva trajectòria professional a centres reconeguts com la Clínica Universitat de Navarra, l'Hospital Clínic de Barcelona, l'Hospital de Sant Joan de Déu i actualment Centre Mèdic Teknon on ofereix als pacients els tractaments més avançats en el camp de la cirurgia plàstica, estètica i reparadora.
Dr Raymond MiralbellDr Raymond MiralbellRaymond Miralbell Izard

Institut Oncològic Teknon i Centre de Protonteràpia Quirónsalud

El Dr. Raymond Miralbell dirigeix l'Institut Oncològic Teknon i el Centre de Protonteràpia de Quirónsalud, el primer centre d'aquestes característiques a Espanya. Aquest prestigiós metge, que figura a la llista Forbes des del 2022, s'ha format a centres europeus i nord-americans reconeguts a nivell mundial, com el City of Hope National Medical Center de Duarte de Califòrnia, o al The Royal Marsden Hospital de Sutton-Surrey, al Regne Unit.
Dr. Antonio AlcarazDr. Antonio AlcarazAntonio Alcaraz Asensio

Urologia

El Dr. Antonio Alcaráz Asensio és reconegut per la seva especialització en el diagnòstic i tractament quirúrgic de tumors de pròstata, bufeta i ronyó. Amb formació en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i experiència com a Research Fellow a la Clínica Mayo de Minnesota, es distingeix en cirurgia laparoscòpica, robòtica i trasplantament renal. Pioner en tècniques com NOTES i LESS, va liderar el 2020 el primer trasplantament d'úter a Espanya i el 2009, va realitzar una innovadora extracció transvaginal de ronyó per tumor.
La inclusió de cinc metges del Centre Mèdic Teknon a la llista Forbes dels 100 millors metges d'Espanya el 2024 és un testimoni de l'excel·lència i la dedicació del centre cap a la innovació i la qualitat a l'atenció mèdica. Aquest reconeixement subratlla l'impacte significatiu que aquests professionals tenen a les seves respectives àrees, des de la cardiologia fins a la urologia, i reforça la posició del Centre Mèdic Teknon com a líder en l'àmbit de la salut nacional i internacional.

Enhorabona per aquest reconeixement a tots els metges inclosos a la llista, sou el reflex del nostre compromís continu amb l'excel·lència en l'atenció sanitària i la millora de l'experiència del pacient.