Saltar al contingut

El més destacat de Centre Mèdic Teknon al març

La inclusió de Centre Mèdic Teknon entre els “‘World Best Hospitals 2023” de Newsweek, la Clínica del Tennis Teknon com a Servei Mèdic Oficial de l'ATP Tour Challenger i el nou programa d'atenció domiciliària als pacients internacionals, alguns dels temes destacats de l'actualitat Teknon

La inclusió de Centre Mèdic Teknon entre els "‘World Best Hospitals 2023" de Newsweek, la Clínica del Tennis Teknon com a Servei Mèdic Oficial de l'ATP Tour Challenger i el reconeixement a la trajectòria professional del Dr. Ángel Ruiz-Cotorro, són alguns dels temes destacats de l'actualitat Teknon.

15 hospitals de Quirónsalud entre els "‘World Best Hospitals 2023

Best Hospitals 2023Best Hospitals 2023

La prestigiosa revista "Newsweek" ha publicat l'última edició del seu rànquing World’s Best Hospitals 2023, que inclou per segon any consecutiu a quinze hospitals del grup Quirónsalud, entre els quals Centre Mèdic Teknon més 11 d'Espanya i 3 de Colòmbia, entre els millors centres sanitaris del món.

Per saber-ne més

La Clínica Tennis Teknon, Servei Mèdic Oficial del Primer ATP Tour Challenger de Els Gorchs i del Club de Tennis Girona

Clínica Tenis TeknonClínica Tenis Teknon

Aquest mes la Clínica de Tennis Teknon ha estat Servei Mèdic oficial del Primer ATP Tour Challenger, el primer en Els GorchsEste enlace se abrirá en una ventana nueva; i el segon, en el Club de Tennis Girona.

Centro Médico Teknon, hospital líder en la atención al paciente internacional, impulsa un proyecto de asistencia a domicilio para este colectivo

Atención al paciente internacionalAtención al paciente internacional

Teknon atén cada any a 6.000 pacients internacionals de més d'un centenar de països i compte, entre altres, amb un servei premium amb International Assistants, una àmplia cobertura d'asseguradores internacionals, adaptacions gastronòmiques culturals i un contact center en diversos idiomes operatiu les 24 hores. Per això, i donada la vocació internacional del centre, s'ha presentat a una cinquantena de cònsols de Barcelona el projecte d'assistència a domicili per a aquests pacients i les noves iniciatives que s'estan desenvolupant en aquest àmbit.

Per saber-ne mésEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Centre Mèdic Teknon acull la II Trobada de Cardiologia Quirónsalud, per a analitzar el present i el futur de l'abordatge de les malalties cardíaques

Instituto del Corazóm TKNInstituto del Corazóm TKN

El Dr. Valentín Fuster, director general del CNIC, president de Mount Sinai Heart i metge cap del Mount Sinai Medical Center de Nova York va analitzar en una conferència magistral els avanços que estan permetent l'ús de biomarcadors d'imatge i la genòmica a l'hora de prevenir el risc cardiovascular.

L'esdevenimentEste enlace se abrirá en una ventana nueva va reunir a prop d'un centenar d'experts nacionals i internacionals que van analitzar les últimes novetats tant en el camp del diagnòstic com del tractament d'aquestes patologies.

Per saber-e més

Ángel Ruiz-Cotorro, director de la Clínica del Tennis Teknon, Premio al Buen hacer en Medicina Deportiva a la Gala Deporte 2023

El doctor Ángel Ruiz-Cotorro ha estat guardonat amb el premi de Medicina Esportiva per l'Associació Espanyola de Premsa Esportiva. Enhorabona!

El prof. Hernández Alfaro i el seu equip de recerca dissenyen i validen la ‘Barcelona Line’, una referència absoluta en estètica facial en l'actualitat

Dr. hernández AlfaroDr. hernández Alfaro

La Barcelona Line ja l’està adoptant la comunitat mèdica internacional com a guia per planificar cirurgies facials i ortognàtiques.

Per saber-ne més


Seguretat del Pacient TeknonSeguretat del Pacient Teknon

Tot el que necessites saber sobre el Document de Voluntats Anticipades

Documento de voluntades anticipadasDocumento de voluntades anticipadas

Elaborar un document de Voluntats Anticipades és una manera de continuar exercint l'autodeterminació personal en moments de pèrdua de la capacitat per a decidir, justament quan és més important que es respectin els valors i indicacions d'un mateix.

Per saber-ne més

Centro Médico Teknon eals mitjans

En el blog


Insertar comentario
Autor

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.