Saltar al contingut

El més destacat de setembre a Centre Mèdic Teknon

Aquest mes la revista “Newskeek” ha inclòs el Servei d'Oncologia Teknon entre els millors serveis especialitzats d'Espanya, hem inaugurat la secció de seguretat de pacients en el blog i hem coneguts les dades que situen a l'Institut Cardiològic Teknon entre els punters d'Espanya

L'Institut del Cor Quirónsalud Teknon es consolida com un dels centres cardiològics de referència a Espanya

3131


Més de 50.000 consultes, 850 urgències i gairebé més de 17.000 procediments són alguns de les dades després dels primers quatre anys de funcionament d'aquest institut, el centre de cardiologia privat amb major activitat i complexitat d'Espanya.

Llegeix la notícia aquí

Cinc hospitals de Quirónsalud, entre els millors del món en Oncologia, Neurologia i Traumatologia segons la revista "Newsweek"

3535

L'Institut d'Oncologia de Centre Mèdic Teknon es troba entre els millors de l'Espanya, segons el rànquing.

Llegeix la notícia aquí

Centre Mèdic Teknon entre els premiats per la Fundación Quirónsalud en Cooperació Internacional

FotogrupoFotogrupo


El projecte premiat és "Un nen, una cara, una vida. Descobrint somriures de nens amb malformacions facials" dut a terme a Guinea Bissau per la Fundació FES - Dr. Francisco Parri (Centre Mèdic Teknon) i Dra. Marta de Quixano. (Hospital El Pilar).

Llegeix la notícia aquí

En marxa l'estudi Clínic Flow per a adults amb apnea obstructiva del son

3434

Alguns pacients amb apnea obstructiva del somni (AOS) no són capaços d'adaptar-se als tractaments actuals, com el CPAP o el DAM (dispositiu oral). Medicina del Somni Doctor Albares participa en un Assaig Clínic multicèntric per a valorar l'eficàcia i la tolerabilitat d'un nou fàrmac per a adults amb AOS.

Si t'interessa participar-hi, entra aquí

Dra. María Ema Molas Morena nova incorporació a l'equip de Medicina Interna

3232

Llicenciada en Medicina en la Universitat de Buenos Aires amb especialitat en Medicina Interna via MIR a l'Hospital de la Mar, la Dra María Ema Molas Morena compta amb una sòlida experiència, al llarg dels últims 10 anys, en l'àrea d'infeccions i malalties nosocomials a l'Hospital de la Mar, Hospital Sant Pau i l'Hospital Vall d’Hebron.

Llegeix la notícia aquí

11

Inaugurem la secció de Qualitat i Seguretat dels Pacients

Els pacients són un membre més de l'equip assistencial, per tant, és important que estiguin formats i participin en la millora de la seva seguretat. El nostre compromís amb la qualitat i la seguretat ens ha portat a oferir-los informació que els ajudi a millorar els seus coneixements en aquesta àrea. Ho explica Mónica Gallardo, responsable de Qualitat i Seguretat Clínica de Centre Mèdic *Teknon.

5 Recomanacions per prendre la medicació sense dany

Seguridad medicamentosSeguridad medicamentos

Alicia Ávalos, farmacèutica adjunta i coordinadora del Servei de Conciliació de la Medicació et dona 5 recomanacions per a prendre la medicació de manera segura.

Llegeix-ho aquí

Vine a veure l'exposició sobre Seguretat del Pacient

3333

En el passadís Tenet de Centre Mèdic Teknon, trobarà informació sobre els 6 objectius internacionals de seguretat del pacient contemplats en el marc de la Joint Commission International.

El seu coneixement i participació en ells ens permetrà continuar avançant en la millora de la qualitat i la seguretat.

Per saber-ne més

Centre Mèdic Teknon als mitjans

Passarà a l'octubre

Fórum Quirúrgica. El pacient com a protagonista

Amiloidosi Cardíaca: una vella coneguda

Ho trobaràs al blog

Insertar comentario

Demana cita sense compromís

Recibe puntualmente en tu correo, noticias y recomendaciones de salud, para ti y los tuyos.