La Dra. Maria Colomé Calafí és especialista en patologia nasal i cirurgia de nas estètica i funcional. Amb més de 25 anys d’experiència, ha millorat la salut nasal de moltes persones, i ha realitzat més de 10.000 cirurgies nasals.

És fundadora i directora de la Clínica Rinològica Maria ColoméEste enlace se abrirá en una ventana nueva, centre especialitzat exclusivament en nas.

La Dra. Colomé realitza cirurgia amb tècnica tancada, sense deixar cap cicatriu externa. Sempre que és possible utilitza Radiofreqüència i Làser, dues tècniques molt poc invasives que minimitzen el dolor i les incomoditats postoperatòries.

rinoplastia_esteticarinoplastia_estetica cirurgia_nasal_funcionalcirurgia_nasal_funcional patologies nasalspatologies nasals
Rinoplàstia estètica Cirurgia nasal funcional Patologies nasals

Per poder detectar i tractar totes les causes de la patologia i el malestar dels pacients, la Dra. Colomé valora cada cas de forma global. Para atenció a tots els símptomes, no només als estrictament otorrinolaringològics, perquè el nas està molt relacionat amb la resta del cos. Treballa sempre amb una mirada integrativa de les persones.


Per a més informació pot contactar amb nosaltres al telèfon 93 199 07 70.