Campus TeknonCampus Teknon

Com arribar-hi

Situat en una zona tranquil·la i accessible

Centro Médico Teknon està situat en una zona residencial de la part alta de Barcelona, al carrer Vilana, al costat del Passeig Bonanova, en un entorn on predomina la tranquil·litat, la funcionalitat i accessibilitat de transports públics i privats.

Centro Médico Teknon es troba al carrer Vilana, número 12 (Barcelona).


Com arribar amb transport públic

Si utilitza el transport públicEste enlace se abrirá en una ventana nueva per dirigir-se a Hospital Quirón Teknon, segons el seu punt d'origen, té els següents mitjà de transport:

- Parada Sarrià via L6, S1, S2, S5, S55
- Parada Av. Tibidabo via L7

- Parada Passeig de la Bonanova - Horaci: 22, 64, 75, 123 (direcció Tarragona)
- Parada Passeig de la Bonanova - Ganduxer: 22, 64, 75 (direcció Girona)
- Parada Esperança - Vilana: 123 (bus de barri)
- Parada Ganduxer - Jardins del Doctor Roig: 14, 70

Com arribar amb transport privat

Si utilitza el transport privat per dirigir-se a Centro Médico Teknon, segons el seu punt d'origen, pot escollir un dels següents accessos:

  • Direcció Lleida/ Tarragona. A la Ronda de Dalt ha d'agafar la sortida número 7 (Sant Gervasi). Continuï pel lateral fins a la rotonda, on haurà d'agafar la segona sortida cap al carrer Terré. Continuï recte fins a poder efectuar un canvi de sentit. Una vegada realitzat el canvi de sentit, continuï pel carrer de Benedetti fins trobar, a la seva dreta, el carrer Marquesa de Vilallonga, on es troba l'entrada lateral de Hospital Quirón Teknon.
  • Direcció Girona. A la Ronda de Dalt, ha d'agafar la sortida número 9 (Sarrià). Continuï recte fins trobar, a la seva dreta, el carrer Marquesa de Vilallonga, on hi ha l'entrada lateral de Hospital Quirón Teknon.

Les coordenades de Centro Médico Teknon són: N 41.40536 E 2.12849.

Centro Médico Teknon també disposa d'un aparcament amb més de 1.000 places, des d'on es pot accedir directament a les àrees d'Hospitalització, Consultes, Servei de Diagnòstic i Urgències. L'aparcament disposa de caixers automàtics per facilitar el pagament abans de retirar el vehicle. Les tarifes es troben exposades a l'entrada de l'aparcament.