Benvinguts a l'Àrea d'Infermeria del Centre Mèdic Teknon

L'equip d'infermeria de Centre Mèdic Teknon és l'eix central de la nostra atenció sanitària, ja que juntament amb ells garantim que els nostres pacients rebin una atenció personalitzada i d'excel·lència.

La seva missió és tenir cura de la salut i el benestar de les persones, desenvolupant la seva activitat amb la màxima professionalitat, respecte i eficàcia.

Al Centre Mèdic Teknon tenim un equip de més de 400 infermeres i infermers altament qualificats i compromesos, que dia a dia aporten a la cura personalitzada dels seus pacients. Els nostres professionals estan en desenvolupament constant gràcies a l'entorn d'experiència i innovació que aporta Teknon, però també gràcies a la formació contínua i al treball amb altres àrees de l'hospital.

A Teknon les persones són el centre de la nostra activitat i cada equip mèdic ens ajuda a lliurar un tracte proper, excel·lent i personalitzat.

Per això som la salut persona a persona.


Coneix l'equip d'Infermeria de Teknon:

El model organitzatiu de la direcció d'infermeria de Centre Mèdic Teknon es basa en un lideratge proper, facilitador, atent a les necessitats dels nostres pacients i professionals, que s'anticipa als problemes i gestiona el coneixement per oferir cures de qualitat i seguretat per als pacients.

Per a nosaltres, el més important és el benestar dels nostres col·laboradors, per això mateix, ens preocupem que els diferents equips tinguin a la seva disposició tot el necessari per treballar de la millor manera i en el millor entorn. Sabem que l'atenció mèdica és molt demandant, per això oferim nombrosos beneficis exclusius per formar part del Grup Quirón.


Gràcies al nostre equip d'Infermeria per la vostra dedicació!


David Ubiedo, Infermer UCI de Centre Mèdic Teknon


Beneficis de pertànyer al nostre equip d'Infermeria

Al Centre Mèdic Teknon estem en constant creixement i, per tant, busquem més professionals perquè s'incorporin al nostre equip d'Infermeria. ​

El nostre focus sempre estarà a donar suport al teu continu desenvolupament professional i personal, per això mateix, trobaràs un espai ideal per potenciar el teu aprenentatge i adquirir experiència en el teu treball com a infermera o infermer.

Aquests són alguns dels beneficis que oferim per formar part de Teknon:

  • Contracte indefinit
  • Pagament matrícula del darrer curs d'Infermeria
  • Ajudes econòmiques per al pagament de l'habitatge a Barcelona, si veniu d'una altra comunitat autònoma
  • Retribució per sobre del conveni

T'interessa treballar com a infermera o infermer a Teknon?
Envia'ns el teu CV a: seleccion.tkn@quironsalud.es