L'especialitat d'Obstetricia i Ginecologia té dues zones diferenciades. L'Obstetrícia s'ocupa de l’embaràs, el part i puerperi, i dels aspectes psicològics i socials de la maternitat. La Ginecologia és l'especialitat mèdica i quirúrgica que tracta les patologíes del sistema reproductor femení.

La nostra principal prioritat és establir el millor diagnòstic i tractament de la patologia ginecològica, i un seguiment acurat de l'embaràs i el part. El Centro Médico Teknon compta amb professionals destacats en patologies ginecològiques, en el seguimient i l'assistència al part, i en qualsevol canvi que afecti la teva salut. La nostra missió és aconseguir els millors resultats a través de la màxima excelència, utilitzant i posant al teu servei les tècniques i tecnologies més avançades.

La teva salut en les millors mans:

  • Salut ginecològica: revisió i exploracions; mètodes anticonceptius; preservació de la fertilitat
  • Embaràs: Seguiment durant tot l'embaràs i assistència al part. El seguiment de l'embaràs inclou visites mèdiques, proves analítiques, ecografies i les proves complementàries que l'especialista consideri necessàries per garantir el correcte diagnòstic prenatal i el benestar fetal. A més el centre inclou una Unitat de Neonatologia, on es dóna atenció als nadons que tenen problemes al néixer o durant les primeres setmanes de vida. La Unitat Neonatal proporciona un nivell màxim d'excelència en la cura de la salut i inclou processos que requereixin cirurgia neonatal. El departament està equipat amb 3 incubadores de cures intensives i cures intermitges, i 11 bressols per a nadons que requereixen observació.
  • Reproducció assistida: estudi integral de la parella; tècniques de reproducció assistida, andrologia i genètica
  • Problemes ginecològics: infeccions vaginals, patologia mamària, alteracions de la menstruació, miomes i pòlips, endometriosi, càncer ginecològic

  • Cirurgia íntima femenina