Sello_SEF2019_Centro_ColaboradorSello_SEF2019_Centro_ColaboradorEl ritme de vida actual, el retard en el naixement del primer fill, l'estrès i certs factors ambientals són, entre altres causes, els motius principals que afecten la disminució de la fertilitat tant en l'home com en la dona.

La Unitat de Reproducció assistida de Centre Mèdic Teknon està constituïda per un equip de professionals dedicats exclusivament a l'estudi i el tractament de la fertilitat en persones que tinguin dificultats reproductives.


Us donem suport en tot el procés de reproducció assistida

Compartir amb les parelles la il·lusió de tenir un fill i fer-la realitat és el nostre repte principal. La bona sintonia entre la parella i els professionals ens permet unificar esforços per aconseguir l'èxit en el tractament.

Per assolir els nostres objectius, realitzem l'estudi de la parella de forma integrada i simultània, fet que ens permet establir un diagnòstic correcte i determinar el tractament de fertilitat més eficaç i adequat per a cada cas.

Busquem un tracte humà i personalitzat amb la implicació i l'esforç de tot l'equip. Volem que les parelles que dipositen en nosaltres la seva confiança se sentin compreses i còmodes entre nosaltres.


Tractaments de la Unitat de Reproducció Assistida de Teknon

A Centre Mèdic Teknon comptem amb diversos tipus de tractaments i estudis de reproducció assistida perquè tinguis la possibilitat de seguir el que més s'adeqüi a les teves necessitats.A Teknon volem ser part d'aquest procés important de la teva vida

Sabem que aquest procés no és fàcil i que és molt important per a tu. Per això mateix, la nostra Unitat de Reproducció Assistida es focalitza a lliurar, abans de res, un tracte humà als pacients que confien en nosaltres.

La millor manera de guanyar-nos la vostra confiança és perfeccionant-nos professionalment i posant a la vostra disposició la millor tecnologia del mercat.Dades de contacte:

Telèfon: 93 290 62 96