Especialistes en el sistema nerviós central i columna vertebral

L'Institut de Neurociències Teknon està especialitzat en el diagnòstic i el tractament de patologies complexes que afecten el sistema nerviós central i la columna vertebral oferint un circuit ràpid i àgil per als pacients.

Compte amb les tècniques més modernes i les instal·lacions i tecnologies més innovadores, a més d'un equip de professionals de reconegut prestigi dirigit pel Dr. Gerard Conesa, especialista en neurocirurgia.

L'Institut està compost per unitats funcionals: estructures organitzatives que acullen tota una sèrie de professionals centrats en un aspecte concret de la patologia i en el pacient que en pateix.

L'objectiu és integrar les diferents informacions i visions multidisciplinàries, enriquint-ne el diagnòstic i el tractament, s'implementin protocols, s'agiliten circuits assistencials, es creïn bases de dades, es revisi i actualitzi la informació científica rellevant i posar en marxa nous procediments i noves tecnologies.

L'Institut de Neurociències Teknon compta amb dotze unitats funcionals dirigides per experts d'alta especialització.


Les 12 unitats funcionals de l'Institut de Neurociències:
Dades de contacte:

C/ Vilana, 12. (08022) Barcelona

Despacho: 220

Pot trucar al telèfon: 900 30 10 13 (Horari de trucades per a cites de 08:00h a 21:00h)

O si ho preferiu, escriure'ns a neurociencia.tkn@quironsalud.esEquip medic Institut de Neurociencies Teknon. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaEquip medic Institut de Neurociencies Teknon