La Inflammatory & Systemic Autoimmune Diseases Multidisciplinary Unit (ISADMU) està formada per professionals de la salut que exerceixen la seva activitat al Centre Mèdic Teknon i té com a objectiu principal millorar el diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients amb malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques.

Som un equip multidisciplinar constituït per metges de 17 especialitats diferents, implicats en l'atenció d'aquests pacients que desenvolupem la nostra activitat assistencial, docent i de recerca al Centre Mèdic Teknon. Coordinat transversalment des de les àrees de Gastroenterologia (Dr. Miquel Sans Cuffí), Dermatologia (Dr. Xavier García Navarro) i Reumatologia (Dr. Juan Muñoz Ortego).


FOTO ISADMU STAFFFOTO ISADMU STAFF


Les nostres àrees prioritàries d'actuació són:

 • Àrea Assistencial: coordinada pel Dr. Xavier García Navarro
 • Àrees de Docència i Investigació: coordinades pel Dr. Miquel Sans Cuffi
  • La formació continuada dels nostres professionals és fonamental per estar actualitzat: sessions clíniques mensuals i Jornada d'Actualització anual, 2n Update i 3er Update. A més, atès el context hospitalari on treballem tenim l'oportunitat de dur a terme tota mena d'estudis: observacionals, epidemiològics, de noves eines diagnòstiques o assaigs clínics amb fàrmacs nous.
 • Àrea de Comunicació: coordinada pel Dr. Juan Muñoz Ortego
  • Difondre el coneixement d'aquestes malalties és un pilar bàsic de la nostra feina i un deure amb la nostra societat. Per això promovem activament una sèrie d'accions que ens permeten apropar-nos a la nostra raó de ser, els pacients: bloc, xarxes socials, Jornada per a pacients anual, publicacions en mitjans digitals i escrits.
  • Jornades que hem realitzat al COMB:
  • Entrevista de promoció d'ISADMU a la Radio Digital

Un punt fonamental a tenir en compte en aquestes malalties és el diagnòstic precoç i, per tant, l'abordatge multidisciplinari aprofitant l'anomenada finestra d'oportunitat. També estem especialment preparats i tenim una dilatada experiència a oferir segones opinions mèdiques.

Des de ISADMU al Centre Mèdic Teknon podem dur a terme un diagnòstic ràpid i precís, fet que ens porta a ser més eficaços en el tractament i ens condiciona un millor pronòstic de la malaltia.


Logo ISADMULogo ISADMU

Contacte:

Centro Médico Teknon
Carrer Vilana, 12. 08022 Barcelona

De dilluns a divendres de 9:00 a 20:00h

www.isadmu.comEste enlace se abrirá en una ventana nueva