UrgenciasUrgencias

Servei d'Urgències

24 hores al dia al teu servei sense interrupcions

Equip multidisciplinar per atendre les teves urgències mèdiquesurgencias-pediatricasurgencias-pediatricas

El servei d'urgències mèdiques de Teknon

Centro Médico Teknon disposa d'un servei integral d'Urgències que treballa les 24 hores, els 365 dies de l'any per proporcionar als pacients un tractament mèdic de qualitat en un entorn segur.

El Servei d'Urgències està format per un equip multidisciplinar dirigit per la Dra. Aida Deudero que treballa per tractar totes les necessitats dels nostres pacients i compta amb quatre àrees diferenciades: Urgències pediàtriques (de 0 a 16 anys), Traumatologia-Cirurgia, Ginecologia- Obstetrícia i Urgències de Medicina General. Així mateix, té especialistes localitzables d'altres àrees en cas de necessitar-ne la intervenció.


Instal·lacions avantguardistes per reaccionar davant d'urgències

Al Centre Mèdic Teknon sabem que el Servei d'Urgències ha d'estar condicionat amb la millor tecnologia perquè els nostres professionals tinguin el necessari per resoldre les diverses urgències mèdiques que es presentin. Així mateix, les instal·lacions d'aquest servei estan organitzades i equipades per tractar des de patologies lleus fins a aquelles de més gravetat

Els circuits i les respostes d'atenció a l'àrea d'Urgències Mèdiques són analitzats periòdicament amb l'objectiu de millorar el servei proporcionat als pacients, dins de la cultura de gestió de la qualitat de Teknon.


Contacta amb el Servei d'Urgències de Centre Mèdic Teknon

El Servei d'Urgències del Centre Mèdic Teknon és operatiu les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. L'entrada a Urgències es troba al carrer Marquesa de Vilallonga, 12 (Barcelona).

Si necessites saber com arribar-hi, et recomanem que visitis aquesta pàgina informativa.

El telèfon d'Urgències del Centre Mèdic Teknon és el 93 290 62 29 .