UrgenciasUrgencias

Servei d'Urgències

24 hores al dia al teu servei sense interrupcions

Equip multidisciplinar per atendre les teves urgències mèdiquesurgencias-pediatricasurgencias-pediatricas

El servei d'urgències mèdiques de Teknon

Centro Médico Teknon disposa d'un servei integral d'Urgències que treballa les 24 hores, els 365 dies de l'any per proporcionar als pacients un tractament mèdic de qualitat en un entorn segur.

El Servei d'Urgències està format per un equip multidisciplinari dirigit pel Dr. Josep Maria Alonso Camps que treballa per tractar totes les necessitats dels nostres pacients i disposa de dues àrees diferenciades: Urgències Pediàtriques(de 0 a 16 anys) i Urgències d'Adults. El Servei d'Urgències Mèdiques de Teknon, compte amb el recolzament permanent d'especialistes en Pediatria, Cirurgia i Traumatologia Pediàtriques, Cirurgia Ortopèdica, Traumatologia i Cirurgia General, Medicina Interna, Urologia i Ginecologia i Obstetrícia. Així mateix, té localitzats especialistes d'altres àrees per si la seva intervenció és necessària.


Instal·lacions avantguardistes per reaccionar davant d'urgències

A Centre Mèdic Teknon sabem que el Servei d'Urgències ha d'estar condicionat amb la millor tecnologia perquè els nostres professionals tinguin el que calgui per resoldre les diverses urgències mèdiques que es presentin. Per això mateix, les instal·lacions d'aquest servei estan organitzades i equipades per tractar des de patologies lleus fins a aquelles de major gravetat.

El Servei d'Urgències disposa del Box de "Triatge" des d'on se seleccionen els pacients en el moment d'arribada i es deriven a l'especialista adequat en funció de la patologia i la gravetat. Aquest sistema permet detectar aquelles afeccions que necessiten intervenció amb més urgència i modificar, en casos excepcionals, el circuit per adaptar-se a les necessitats dels diferents pacients i elaborar, així, un procés que permeti tractar totes les patologies amb la màxima professionalitat i celeritat.

El Servei d'Urgències de Hospital Quirón Teknon disposa, també, d'un Box Exprés per atendre els pacients que presenten una patologia lleu i que no requereixen proves ni exploracions complementàries. D'aquesta manera, s'agilitza l'espera d'aquells pacients amb ferides lleus en un espai equipat amb la infraestructura tècnica necessària.

Així mateix, Hospital Quirón Teknon disposa d'un Box Cardio-Check, on aquells pacients que presenten patologies associades amb el cor rebran cures intensives precoces d'especialistes qualificats.

Els circuits i respostes d'atenció a l'àrea d'Urgències Mèdiques són analitzats periòdicament amb l'objectiu de millorar el servei proporcionat als pacients, en el si de la cultura de gestió de la qualitat de Teknon.


Contacta amb el Servei d'Urgències de Centre Mèdic Teknon

El Servei d'Urgències de Centre Mèdic Teknon és operatiu les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. L'entrada a Urgències es troba al carrer Marquesa de Vilallonga, 12 (Barcelona).

Si necessites saber com arribar-hi, et recomanem que visitis aquesta pàgina informativa.

El telèfon d'Urgències del Centre Mèdic Teknon és el 93 290 62 29 .