El Dr. Javier Albares, reconegut expert europeu en Medicina del Son, coordina un ampli equip de professionals de diferents disciplines per l'atenció dels diferents problemes relacionats amb el son.

Els trastorns del son són molt comuns i tenen importants conseqüències en la salut i en la qualitat de vida dels individus afectats.

Les persones privades de son i/o amb trastorns del son poden presentar més incidència en alteracions cardiovasculars i neurovasculars; alteracions endocrines i tendència a l'obesitat; alteracions psicològiques i psiquiàtriques com depressió i ansietat; alteracions cognitives amb afectació de la memòria, disminució de la immunitat amb més risc d'infeccions, tendència al consum d'estimulants i drogues, pèrdua de creativitat, tendència a la impulsivitat i manca d'empatia.

Els efectes econòmics, laborals i socials són també de gran repercussió. La principal causa dels accidents fatals de trànsit a les carreteres té relació amb un estat de fatiga i somnolència dels conductors.

Atenem, diagnostiquem i tractem totes les patologies relacionades amb la medicina del son, realitzant una atenció integral i holística del pacient des de la primera visita fins al moment de l'alta mèdica. En els casos de patologies cròniques que requereixen seguiment diari, aquest es porta a terme segons els protocols mèdics internacionals de cada patologia.

Contacte:

Edifici Marquesa, Consultori 5.

Telèfon 932.906.405

Mail: javier@doctoralbares.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva