Investigación TeknonInvestigación Teknon

Investigació

La investigació constitueix un dels pilars bàsics de Centre Mèdic Teknon. Tota investigació que es dugui a terme al nostre centre ha de ser aprovada pel Comitè Ètic de Recerca Clínica (CEIC), que es reuneix cada mes o una vegada cada quinze dies.

La clara aposta de la nostra organització pel foment de la recerca es tradueix en el fort compromís dels nostres professionals per oferir als pacients els millors i més innovadors tractaments.

La investigació desenvolupada dins del Departament corporatiu de R+D+i es centra en la resolució de preguntes clíniques, per equips multidisciplinaris que treballen de manera estable al Grup Hospitalari Quirón: especialistes clínics, enginyers, físics, patòlegs, …optimitzant l'ús dels recursos disponibles al vostre servei i sempre orientat en el desenvolupament de solucions en benefici del pacient dels nostres hospitals.


Assajos clínics

Al Centre Mèdic Teknon investiguem per contribuir al desenvolupament de teràpies més eficaces que millorin l'atenció sanitària i la qualitat de vida dels pacients. Tenim actius al voltant de 54 assaigs actius, 21 assaigs observacionals i 2 assaigs de prestació de servei amb què busquem millorar i innovar en els tractaments d'aquelles malalties que necessiten nous fàrmacs i tècniques, i posar a disposició dels nostres pacients l'accés precoç als tractaments més innovadors.


Assajos clínics disponibles

Més informació sobre assaigs clínics