Área quirúrgicaÁrea quirúrgica

L'Àrea Quirúrgica

Disposa de 20 quiròfans, 12 d'ells preparats per a la cirurgia d'alt risc

Área quirúrgicaÁrea quirúrgicaCentro Médico Teknon disposa de 20 quiròfans, 12 d'ells ubicats a l'àrea central i preparats per a la cirurgia d'alt risc, com la cardiovascular o la neuroquirúrgica, i els 8 restants destinats a cirurgia ambulatòria. Tots els quiròfans estan equipats amb la tecnologia més avançada a disposició d'especialistes de primera línia. Així mateix, l'àrea disposa de zones de recuperació i inducció supervisades permanentment per especialistes del Servei d'Anestesiologia.

En cas d'emergència, l'Àrea Quirúrgica de Teknon té a disposició l'equip tècnic i humà necessari per realitzar intervencions a pacients arribats del Servei d'Urgències, 7 dies a la setmana, les 24 hores del dia.

La Unitat de Cirurgia Ambulatòria disposa de 8 quiròfans:

  • Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria (UCMA): 5 quiròfans destinats a la cirurgia major ambulatòria, on es realitzen principalment procediments d'oftalmologia, cirurgia pediàtrica i determinades intervencions de cirurgia plàstica.
  • Unitat de Cirurgia Ambulatòria (UCA): 3 quiròfans destinats a la Unitat de Cirurgia Ambulatòria, on es porten a terme procediments de curta durada que no requereixen ingrés. En aquesta unitat s'hi inclou el Laboratori de la Unitat de Reproducció Assistida.