Centro médico TeknonCentro médico Teknon

El Centre

Compromesos amb la qualitat

Centro Médico Teknon, del Grupo Hospitalario QuirónsaludEste enlace se abrirá en una ventana nueva, és un dels hospitals líders del sector sanitari privat a Espanya gràcies a la qualitat del seu servei mèdic i assistencial, en un entorn que combina l'atenció personalitzada amb el suport de l'última tecnologia.

Teknon es regeix per una rigorosa cultura de gestió de la qualitat, orientada a oferir la millor atenció i satisfacció del pacient amb la màxima seguretat, distintiu que li ha valgut la prestigiosa acreditació nord-americana Joint Comission International i l'acreditació de centres d'atenció hospitalària aguda de la Generalitat de Catalunya (basada en el model d'excel·lència de la EFQM, European Foundation for Quality Management), convertint-se en un dels pocs centres espanyols que disposa d'ambdues distincions.

La missió de Hospital Quirón Teknon és oferir el millor tractament mèdic i ètic als pacients atesos a les nostres instal·lacions, aconseguint l'excel·lència en el servei assistencial i el tracte humà.

Un equip mèdic de màxima excel·lència

En el nostre campus exerceixen més de 400 especialistes de primera línia, amb formació internacional en cada una de les seves àrees i atenció al pacient en diversos idiomes. Un total de més de 2.000 professionals que vetllen per l'assistència mèdica, el confort i l'atenció personalitzada dels pacients que confien en nosaltres.

El cos facultatiu de Teknon cobreix totes les especialitats mèdico-quirúrgiques, sent referent internacional en Oncologia, Cardiologia i Cirurgia Cardiovascular, Traumatologia, Cirurgia Maxil·lofacial, Cirurgia Estètica o Neurocirurgia. En aquest àmbit, el centre destaca també per l'assessorament en segones opinions.

Teknon, servei integral de salut

Les instal·lacions actuals de Hospital Quirón Teknon, del Grupo Hospitalario Quirón, van ser inaugurades el 1994 i comprenen més de 60.000 metres quadrats. El campus es divideix en vuit grans àrees, totes connectades entre si amb accés directe des de les 1.000 places d'aparcament de les quals disposa el centre.

Horari d'atenció al client

L'horari del Servei d'Atenció al Client és de dilluns a divendres de 9.00 ha 17.00 h.

Podeu contactar amb nosaltres a través de la següent adreça de correu electrònic: web.tkn@quironsalud.es


Hospitalització

Amb habitacions lluminoses, funcionals i completament equipades. El centre disposa de:

  • 211 habitacions individuals
  • 19 suites.
  • Unitat de Nounats, on s'atenen els nadons que presenten problemes en néixer o durant les primeres setmanes de vida. La Unitat de Nounats ofereix un nivell màxim d'excel·lència assistencial i inclou aquells procediments que requereixen cirurgia neonatal. L'àrea està dotada de 10 incubadores destinades a cures intensives neonatals i cures intermèdies, i 5 bressols per a nounats que requereixin observació.
  • L'Hospital de Dia va ser creat per a tots aquells pacients que requereixen restar en observació durant unes hores, pel tipus d'intervenció o procés. Actualment tenim dos Hospitals de Dia amb 17 i 14 boxs, respectivament, per a aquells processos mèdico-quirúrgics realitzats al nostre centre.

Més informació

La Unitat de Medicina Intensiva – Unitat Coronària

Disposa de 14 boxs d'UCI-UC polivalents per a infants i adults.

Més informació

El Servei d'Urgències

Està permanentment de guàrdia les 24 hores del dia, 365 dies l'any. Disposa de 21 boxs i 6 equips mèdics de guàrdia que atenen a més de 270 urgències diàries.

Més informació

L'Àrea Quirúrgica

Disposa de 20 quiròfans equipats amb la tecnologia més avançada, en els quals es realitzen més de 22.000 intervencions anuals.

Més informació

Consultoris

Amb un cos facultatiu de més de 400 especialistes mèdics que cobreixen totes les especialitats mèdico-quirúrgiques d'adults i pediàtriques. L'àrea de Consultoris disposa de 2 edificis de consultes amb 150 despatxos mèdics, amb connexió directa amb la clínica i accés directe des de la zona d'aparcament.

L'àrea de Servei de Diagnòstics

On es realitzen més de 145.000 proves diagnòstiques ambulatòries cada any.

Accedeix a tota la informació sobre el servei

Instituto Oncológico Teknon (IOT)

L'Instituto Oncológico Teknon (IOT) és referent en el pronòstic, diagnòstic i tractament del càncer i està organitzat segons el model del Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York.

Tot sobre IOT

Institut del Cor Teknon

L'Institut del Cor Teknon està dedicat de forma integral a l'estudi, diagnòstic i tractament complert de les malalties cardiovasculars.

Tota la informació

Servei d'Atenció al pacient

Està a disposició de tots els pacients i acompanyants del centre amb la finalitat de fer la seva estada el més confortable possible i per resoldre els dubtes que tingui o solucionar les necessitats que pugui tenir relacionades amb el seu ingrés o visita.

Contacta amb el Servei d'Atenció al Pacient

Infermeria

L'equip d'infermeria de Centre Mèdic Teknon és l'eix central de la nostra atenció sanitària, ja que juntament amb ells garantim que els nostres pacients rebin una atenció personalitzada i d'excel·lència.

La seva missió és tenir cura de la salut i el benestar de les persones, desenvolupant la seva activitat amb la màxima professionalitat, respecte i eficàcia.

Al Centre Mèdic Teknon tenim un equip de més de 400 infermeres i infermers altament qualificats i compromesos, que dia a dia aporten a la cura personalitzada dels seus pacients. Els nostres professionals estan en desenvolupament constant gràcies a l'entorn d'experiència i innovació que aporta Teknon, però també gràcies a la formació contínua i al treball amb altres àrees de l'hospital.

A Teknon les persones són el centre de la nostra activitat i cada equip mèdic ens ajuda a lliurar un tracte proper, excel·lent i personalitzat.

Per això som la salut persona a persona.

Més informació