L'equip de Traumatologia TMEH es distingeix pel seu compromís amb l'excel·lència mèdica i la cura integral dels pacients. Aquest equip multidisciplinari de metges especialitzats en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia acumula una experiència de més de dues dècades, destacant-se en el tractament de diverses lesions, amb un èmfasi especial en les esportives.

Cada pacient és considerat únic, amb necessitats i metes específiques. L'enfocament es personalitza a través de visites que tenen en compte els interessos individuals, guiant el pacient durant tot el procés.

L'equip compta amb metges altament qualificats i amb experiència internacional en les respectives especialitats, permetent-nos incorporar les darreres tendències i avenços en traumatologia per oferir una cura d'avantguarda.

La missió és acompanyar al pacient des de la seva arribada al despatx fins a l'alta mèdica. La prioritat és que comprenguin la lesió, el tractament proposat i les expectatives de la recuperació. S'agilitzen totes les fases del procés per oferir més confort al pacient.


Entre les especialitats ofertes s'hi inclouen:


A més de la seva dedicació a l'excel·lència clínica, l'equip TMEH es compromet activament en projectes humanitaris i programes de formació d'especialistes en regions menys afavorides, demostrant així el compromís ferm amb el benestar comunitari.

Reserva la teva cita de forma ràpida i senzilla en línia!


Reservar Cita