Bon Nadal amb salut, el desig de Centro Médico Teknon per a aquestes festes.

Durant aquestes festes volem acompanyar als nostres pacients compartint amb ells, les seves famílies i tots vosaltres l'esperit nadalenc. La il·lusió dels més petits, la generositat dels majors, la solidaritat de tots… Estem al teu costat per a compartir-lo amb tu!

Des de Direcció hem programat una sèrie de concerts, visites il·lustres i activitats infantils per a compartir amb tots vosaltres i els nostres pacients.

A continuació podeu veure l'Agenda per a aquests dies:

TEKNON-CARTEL A4 Navidad'22 (CAT) 12dic-850pTEKNON-CARTEL A4 Navidad'22 (CAT) 12dic-850p

Volem agrair a tot el personal del Centre la seva implicació a fer-lo possible i la generositat i el suport dels col·laboradors que ens han ajudat:

Als nens del cor del Liceu Francès de Barcelona, als gegants de FEDAC de Sant Andreu de Palomar, a l'Acadèmia Internacional de Música Concertant de Barcelona, a les empreses Medtronic, Roche Diagnostics, INIBSA, CEMESA, Luk Internacional, Artesavi, Nacex, Ambulàncies Domingo i MANGO, a SPS la nostra empresa de restauració, a les consultes Dermatek, López Gil i Clínica del Tenis i als clubs de futbol Futbol Club Barcelona, Real Madrid i Manchester City.