Què fer quan tinc un problema de salut fora del meu país? Aquesta és la pregunta que es fan els turistes que vénen a passar uns dies a Barcelona o les persones expatriades que resideixen aquí quan es presenta una urgència o un altre problema de salut. En moltes d'aquestes ocasions, l'únic referent que tenen és el consolat del seu país.

consuleswebconsulesweb

En aquest context i amb l'objectiu de donar una resposta ràpida a aquestes situacions, s'ha presentat al Centre Mèdic Teknon davant prop de 50 membres del Cos Consular de Barcelona, ​​el servei d'assistència establert per a aquests pacients i els nous projectes que s'estan desenvolupant per als pacients internacionals com la possibilitat d'oferir assistència en els seus domicilis o hotels en cas d'urgència. El motiu de la reunió era destacar la vocació internacional de Centre Mèdic Teknon, que compta amb professionals de reconegut prestigi internacional i amb l'acreditació de qualitat més prestigiosa de el sector sanitari al món, la Joint Commission International, que el centre ostenta de forma ininterrompuda des de l'any 2002. a més l'any passat Teknon va rebre el Premi International Medical Travel Journey 2019 que reconeix als millors hospitals del món en el sector del turisme mèdic i el turisme de salut.

Com a mostra d'aquesta vocació, cada any Teknon atén entre hospitalització i consultes a més 6.000 pacients internacionals de més d'un centenar de països i compta amb un servei premium adaptat a aquesta situació que compta entre d'altres amb traductors, una àmplia cobertura d'asseguradores internacionals, adaptacions gastronòmiques culturals i un contact center en diversos idiomes operatiu les 24 hores.

L'acte ha comptat amb la participació de Germán Barraqueta, director territorial dels hospitals privats Quirónsalud a Catalunya i Saragossa, el Dr. José Luis Simon, gerent de centre Mèdic Teknon i José Luis López, cònsol de Mali i secretari general del Cos Consular de Barcelona.