Aquest any s'ha viscut un dia de Sant Jordi de manera molt intensa a l'hospital. Si Sant Jordi és un dia per sortir, passejar, remenar llibres i anar a recitals, etc., des del centre hem intentat reviure i evocar aquest mateix esperit dins el recinte. Ja a primera hora del matí tots els pacients van rebre una rosa al costat d'una targeta amb un fragment d'El Petit Príncep, d'Antoine de Saint-Exupéry.

SantJordiSantJordiA mig matí, més de 100 persones, entre professionals del centre, pacients i familiars, van recitar un poema de Montserrat Abelló o un relat cedit per les escriptores de l'Associació de Dones Escriptors d'Esplugues (ADEE). El director del centre, el Dr. José Luis Simón, va donar la benvinguda a la celebració de la Diada de Sant Jordi, i Mari Carme Parreño, Graciela Montello i Ángela Galvez, membres de ADEE, van donar inici a la lectura participativa que va durar dues hores ininterrompudes.
A mitja tarda, dos voluntaris, Virginia Bernal i Konrad S-Hermosilla, van llegir i van interpretar contes per als pacients de pediatria, amb la història de Peter Pan i el llibre "De quin color sóc?" de Paco Mir, que aquest any la Fundació Atresmedia ha donat als pacients pediàtrics amb motiu del Dia de Sant Jordi.
Per arrodonir la celebració, a part d'una parada de llibres i una altra de roses, el centre ha comptat enguany amb una parada d'intercanvi de llibres, amb èxit de participació ja que es van intercanviar més de 40 llibres.

Pots veure l'àlbum de fotografies de la jornada en aquest enllaçEste enlace se abrirá en una ventana nueva