La Unidad de Urodinamia de Centro Médico TeknonImagen en alta resolución. Este enlace se abrirá mediante lightbox, puede haber un cambio de contexto

La Unitat de Urodinamia de Centro Médico Teknon - Grupo Quirónsalud, que dirigeix ​​el Dr. José Emilio Batista, ha estat distingida amb un Premi Excel·lència Professional que atorga el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) dins de la categoria Equips Assistencials. El lliurament del premi es va efectuar ahir, 28 de novembre, en un acte públic al Teatre Romea, a Barcelona. En l'edició d'aquest any 2016, el COMB ha premiat quatre equips assistencials, un dels quals és la Unitat d'Urodinàmia de Teknon, ja 51 metges a títol individual, entre ells el Dr. Eloy Espín Bassany, de Coloproctologia Barcelona, ​​al Centro Médico Teknon.

La Unitat de Urodinàmia de Centro Médico Teknon va iniciar la seva activitat el 1996 i destaca per ser un centre diagnòstic de referència en incontinència urinària i trastorns funcionals, com l'obstrucció prostàtica, enuresi o bufeta hiperactiva.

Per al Dr. José Emilio Batista, "és una satisfacció aquest reconeixement a un model de treball en equip multidisciplinari que rep pacients de diversos especialistes (uròlegs, ginecòlegs, pediatres). L'equip el formen uròlegs, fisioterapeutes i infermeres. A més, és una oportunitat per donar visibilitat a trastorns funcionals que solen ser tabús i dels que amb prou feines es parla socialment".

El Dr. Eloy Espín ha sido distinguido con un Premio Excelencia ProfesionalImagen en alta resolución. Este enlace se abrirá mediante lightbox, puede haber un cambio de contexto

La unitat estudia pacients procedents de tot Espanya. Participa en diversos projectes de recerca clínica i ha estat pionera en noves tècniques de diagnòstic (estudi de nictúria, estudis domiciliaris) i també de tractament (Botox per bufeta hiperactiva, làser de pròstata). Finalment, organitza cursos de formació i divulgació per a professionals sanitaris i per a públic general, a través de la Fundación Quirónsalud i l'Associació Continentia.

Així mateix, el Dr. Eloy Espín ha estat distingit amb un Premi Excel·lència Professional per la seva trajectòria com a coloproctòleg. El Dr. Espín és cofundador, al costat del Dr. Sebastiano Biondo, de Coloproctologia Barcelona, ​​una consulta de cirurgia de còlon, recte i anus, a Centro Médico Teknon.

El COMB va instaurar els Premis a l'Excel·lència Professional en l'any 2004, per reconèixer l'activitat professional en diferents vessants. Aquests premis s'atorguen anualment en diferents àmbits com la medicina hospitalària, l'atenció primària, la salut pública i mental, l'atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l'educació mèdica i les humanitats mèdiques, i es concedeixen a aquells metges que durant tot l'any hagin destacat per la seva excel·lència, trajectòria professional i valors com l'honestedat, el compromís, l'altruisme i la integritat.

Premios a la Excelencia ProfesionalImagen en alta resolución. Este enlace se abrirá mediante lightbox, puede haber un cambio de contexto