A poc a poc el país torna a la normalitat. Amb alguns rebrots de coronavirus i algunes ciutats que han hagut de retrocedir en el procés de desescalada, el país va acomodant-se a la nova realitat. Una realitat que anirà molt acompanyada de cert estat d'alerta per la salut personal i la de tota la ciutadania.

En aquest context, des de Centro Médico Teknon hem implantat un nou equipament per a PCR per a agilitar l'obtenció de resultats, saber si els pacients estan infectats i prendre les mesures necessàries per a casos urgents o hospitalització. Es tracta d'una mesura essencial que el Centre posa a disposició per a poder reintegrar-se amb tranquil·litat a aquest nou panorama.

Els principals avantatges d'aquest nou equipament és que podem fer 8 test PCR alhora i obtenir els resultats en menys 2 hores i mitja.

Per moviments ràpids com aquest, Centre Médico Teknon és un dels hospitals líders del sector sanitari privat a Espanya gràcies a l'alta qualitat del seu servei mèdic i assistencial que combina l'atenció personalitzada amb el suport de l'última tecnologia.

Teknon es regeix per una rigorosa cultura de gestió de la qualitat, orientada a oferir la millor atenció i satisfacció del pacient amb la màxima seguretat, distintiu que li ha valgut la certificació Applus+ Protocol Segur enfront del COVID19.

66