Teknon dispondrá de la Primera Resonancia Magnética Abierta de Alto Campo en CataluñaTeknon dispondrá de la Primera Resonancia Magnética Abierta de Alto Campo en CataluñaCentro Médico Teknon ha adquirit la Ressonància Magnètica Panorama HFO (High Field Open), que començarà a funcionar el proper mes de març després del període d’instal·lació pertinent. Amb aquest complet equip, Teknon oferirà a pacients i professionals la més alta qualitat en imatge, un ampli camp de visió i tot tipus d’aplicacions clíniques. El nou equipament incorpora una gran obertura de 160 cm., proporciona una visió panoràmica de 360 graus i l’espai en què se situa el pacient és tres cops més gran que en els sistemes cilíndrics convencionals. Això garanteix que el pacient que se sotmeti a la prova ho faci de manera més còmoda, agradable i relaxada, i és especialment important per a pacients amb ansietat, ancians, nens, persones amb problemes d’obesitat o claustrofòbics. En el cas dels pacients pediàtrics, el disseny de Panorama HFO permet als pares o acompanyants del nen ser al seu costat i donar-li més tranquil·litat de cara a la realització de la prova.

A banda de cobrir totes les aplicacions clíniques rutinàries amb la màxima qualitat d’imatge (ressonància cranial, de columna, de fetge, de pàncrees, cardíaca, fetal, d’ovaris, de pròstata, de les vies biliars, angi-RM, etc.), aquest sistema és especialment idoni per a aplicacions ortopèdiques, pediàtriques i bariàtriques. L’ampli espai per a pacients permet explorar noves exploracions clíniques com estudis cinemàtics d’articulacions. Els pacients amb implants obtenen, també, resultats gràcies a aquest equip perquè la imatge que aporta el sistema és millor que la d’altres equips de ressonància magnètica, on la imatge es veu deteriorada si hi ha implants.
Panorama HFO és, també, un sistema més ràpid que altres equips de ressonància magnètica, per això el pacient passa menys temps dins, fet que beneficia tant el pacient com el fluix de treball del centre.
Segons el Dr. Manel Escobar, Cap de Radiologia i Diagnòstic per la Imatge de Centro Médico Teknon, "aquesta nova adquisició consolida Teknon com un dels centres més avançats i millor dotats d’Espanya, i reforça el compromís de la institució amb l’excel·lència en la qualitat del servei assistencial".
Panorama HFO és una mostra més de la importància que té per a Philips el benestar dels pacients i la millora permanent de la qualitat assistencial. "Des de Philips busquem sempre el benestar del pacient, des del disseny de la nostra tecnologia"- indica Jesús Santín, Director de Sistemes d’Imatge de Philips de la Cura de la Salut a Espanya- "Panorama HFO millora l’experiència del pacient perquè incorpora un disseny funcional més «amable» per al pacient i redueix el temps d’estudi, sense deteriorament de l’eficàcia diagnòstica. Aquests són els elements que avalen la capacitat de la tecnologia sanitària i de la innovació de Philips, en particular, de contribuir de manera molt rellevant en la millora de la qualitat assistencial i l’eficàcia del sistema sanitari".

Centro Médico Teknon ofereix un servei mèdic integral que comprèn totes les especialitats médico-quirúrgiques, tant per a adults com pediàtriques. Més de 2.000 professionals treballen al servei dels pacients per garantir la millor atenció sanitària privada a la ciutat comtal. El Servei de Diagnòstics de Centro Médico Teknon està especialment dedicat a les exploracions complementàries. Una àrea especialitzada on es practiquen totes les tècniques, com el diagnòstic per la imatge, la medicina nuclear o les endoscòpies, incloent aquelles més complexes i especialitzades com el TAC-coronari, la Ressonància Magnètica i el PET-TC. Sota una atenció professional i personalitzada, el Servei de Diagnòstics per la Imatge de Teknon disposa d’una tecnologia d’última generació, essent un dels centres més avançats del país.

Royal Philips Electronics, d’Holanda (NYSE: PHG, AEX: PHI) és una empresa on les activitats cobreixen tots els aspectes de la cura de la salut i el benestar, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones, oferint les innovacions necessàries en el moment adequat. Com a líder global en cura de la salut, consum i estil de vida, i enllumenat, Philips integra les més avançades tecnologies i el disseny més actual en solucions desenvolupades sempre al voltant de les necessitats de les persones i basades en un profund coneixement del consumidor i en la seva promesa de marca "sense and simplicity". Amb seu a Holanda, Philips té una plantilla d’aproximadament 120.000 treballadors en més de 100 països. Amb una xifra de ventes de 22.300 milions d’euros l’any 2010, la companyia és líder mundial en sistemes per a cures crítiques i cardíaques, i per a telemonitoritzacions, en solucions d’enllumenat basades en l’eficiència energètica i en noves aplicacions d’illuminació, així com en solucions de consum per millorar la qualitat de vida i l’oferta d’oci de les persones, amb una sòlida posició de lideratge en televisors plans, afaitat i higiene masculina, sistemes portàtils d’oci i cura bucal.