Localització i accessos

teknon2teknon2L'Institut de Cirurgia Maxil·lofacial i Implantologia es troba situat a les instal·lacions de Centro Médico Teknon de Barcelona (Espanya), al barri de Sant Gervasi, carrer Vilana, al costat del passeig de la Bonanova. Centro Médico Teknon està situat en un entorn privilegiat on predomina la tranquil·litat, la funcionalitat i l'accessibilitat de transports públics i privats. Disposa d'aparcament propi al servei dels seus clients i proporciona un ambient de comoditat i confort per a pacients i acompanyants al més alt nivell.

El nostre Institut de Cirurgia Maxil·lofacial i Implantologia es troba ubicat a l'última planta de l'edifici de consultoris Vilana. L'entrada principal de Centro Médico Teknon és pel carrer Vilana i dóna accés directe al vestíbul i al servei d'informació, on li indicaran de manera precisa on es troben els consultoris Vilana i la manera d'arribar-hi.

Accés en vehicle propi

Aquells visitants que arribin en cotxe podran accedir a l'aparcament subterrani de gran capacitat pel carrer Marquesa de Villalonga si vénen de la Ronda de Dalt i pel carrer Vilana si vénen del passeig de la Bonanova.

Si vénen de fora de Barcelona capital, l'accés més ràpid és per la Ronda de Dalt, sortida núm. 7 direcció Sud i sortida núm. 9 direcció Nord.

Aeroport

El Prat, l'aeroport internacional de Barcelona, es troba situat a 5 quilòmetres de la ciutat en direcció sud i està molt ben connectat amb les principals vies d'entrada i sortida de la ciutat.

Des de l'aeroport fins a l'Institut de Cirurgia Maxil·lofacial i Implantologia hi ha una distància de 8 quilòmetres, que es poden fer amb taxi, autobús o a través de la xarxa ferroviària.

Ferrocarril

Ala zona alta de Barcelona hi ha dos tipus de línies ferroviàries que queden relativament a prop de l'Institut. La Xarxa Nacional Ferroviària (RENFE) té l'estació més a prop, Sants Estació, situada a uns 2,5 km del nostre Institut.

La xarxa ferroviària de la Generalitat de Catalunya (Ferrocarrils de la Generalitat) té l'estació més propera, Sarrià, a uns 750 metres de l'Institut.

Transport públic

El transport públic de Barcelona ofereix una infraestructura moderna amb diverses línies de Metro i moltíssimes línies d'autobús que creuen i recorren tots els barris de la ciutat, així com un parc mòbil de taxis que es poden trobar en nombrosos punts de la ciutat.

Per trobar la millor combinació de transport públic pot utilitzar els serveis que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posa a la seva disposició a la pàgina web www.tmb.net. La xarxa ferroviària de la Generalitat de Catalunya (Ferrocarrils de la Generalitat) té l'estació més propera, Sarrià, a uns 750 metres de l'Institut.