A l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon comptem amb un equip multidisciplinari únic, format pels millors professionals especialistes en cadascun dels seus camps: cardiologia clínica, cirurgia cardíaca, cirurgia vascular, especialistes en imatge cardíaca, hemodinàmica, patologia cardíaca estructural, electrofisiologia i arítmies , i experts en rehabilitació cardiovascular.

Els nostres professionals són experts a prevenir, diagnosticar i tractar malalties cardiovasculars, lliurant un acompanyament personalitzat segons les necessitats del pacient.


Instal·lacions avantguardistes per prevenir i tractar malalties cardiovasculars

Les noves instal·lacions de l'institut tenen la tecnologia més alta, i es componen de: un quiròfan híbrid, tres sales d'hemodinàmica, una àrea de consultes, una unitat de semicrítics i una àrea d'hospitalització.

Al nostre Institut del Cor Teknon rebràs un servei integral i de màxima excel·lència per prevenir, diagnosticar i resoldre qualsevol problema o malaltia cardiovascular, per complex que sigui. Ens distingeix latenció personalitzada, àgil, segura i de qualitat.Experts en cardiologia a la teva disposició a qualsevol hora i en qualsevol moment

Sabem que els problemes cardiovasculars poden ser molt preocupants i que requereixen agilitat, per això mateix, comptem amb un servei d'atenció les 24 hores del dia per estar disponibles per a tu quan ho necessitis.

Així mateix, oferim un servei especial de consulta "d'alta resolució" on, en una sola visita, el pacient pot conèixer-ne el diagnòstic, el pla de tractament i tenir el contacte d'una infermera a qui pot contactar en cas d'urgències. ​


Tecnologia avançada per detectar anomalies cardiovasculars

Per realitzar un diagnòstic precís i poder fer tractaments amb el menor risc possible per al pacient, aquest institut especialitzat en cardiologia ofereix eines de tecnologia de darrera generació.

Alguns dels exàmens cardiovasculars que pots realitzar al Centre Mèdic Teknon són: ​

  • Ecocardiografies
  • Ressonància magnètica cardíaca ​
  • TC-MD Coronari (tomografia de múltiples detectors)
  • PET-TC (tomografia per emissió de positrons)
  • Electrocardiograma
  • Raigs X de tòrax
  • Proves d'esforç
  • TAC coronari
  • Doppler de TSA i arterial d'extremitats
  • Ecografia abdominalContacta amb els experts en cardiologia de l'Institut del Cor de Teknon:

Institut del Cor Teknon
Vilana, 12, 08022 Barcelona
Tel. 93 290 62 51
Email institutodelcorazon.tkn@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva