Entrega de resultadosEntrega de resultados

Lliurament de resultats

Coneix el resultat de les teves proves diagnòstiques

Els resultats de les proves diagnòstiques es lliuren a la recepció del Servei de Diagnòstics. En cas que sigui el mateix pacient qui reculli els resultats, tan sols serà necessari que presenti el DNI. Per tal que una tercera persona que no sigui el pacient pugui recollir els resultats, és imprescindible presentar una autorització signada pel propi pacient.

L'horari de lliurament de resultats és:

De dilluns a divendres:

de 08:00h a 20 hores

Centro Médico Teknon posa a la seva disposició un servei de lliurament a domicili dels resultats de les proves diagnòstiques. Aquest servei es realitzarà contra reemborsament a l'adreça que ens proporcioni el pacient a través de l'empresa MRW. Els resultats es lliuren en un termini de 24 hores des del moment en que disposem dels informes mèdics.

A causa de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (15/1999 del 13 de Desembre), els resultats no poden lliurar-se via correu electrònic o per fax.

Per obtenir informació sobre les tarifes d'enviament, qualsevol dubte o aclariment pot posar-se en contacte amb el Servei de Lliurament de Resultats (Tel. 93 290 62 30).

A causa de l'entrada en vigor de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (15/1999 del 13 de Desembre) l'informem que les dades personals i les de la seva fitxa ambulatòria seran recollides en un fitxer automatitzat que serà utilitzat a efectes de la seva atenció sanitària i administració del centre. El responsable d'aquest fitxer és Centro Médico Teknon SL. Aquesta llei afecta i garanteix la protecció i confidencialitat de les dades i dels resultats dels pacients. Així doncs, agraïm la comprensió de les premisses exposades per procedir al lliurament de resultats, que extremarà la confidencialitat i la protecció de les seves dades