Dr Cases

OriolCases Perera

Especialitat:
Cirurgia Plàstica Estètica i Reparadora
Especialitats:
  • Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora
Hospitals on treballa:
  • Centro Médico Teknon
Informació general

El Doctor Oriol Cases es va graduar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, i va realitzar l'especialitat de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica a l'hospital Virgen de las Nieves de Granada realitzant estades clíniques a centres de renom tant al camp de la cirurgia Reparadora com Estètica.

Posteriorment, va cursar el Màster en Enginyeria Tisular i Teràpies Avançades a la Universitat de Granada i va culminar els seus estudis de Doctorat el 2022 amb la qualificació d'Excel·lent cum laude. A més, va cursar el Màster de Medicina Estètica, Regenerativa i Antienvelliment de la Universitat Complutense de Madrid.

En els darrers anys, el Dr. Cases ha publicat nombrosos articles a revistes internacionals, ha estat ponent en diversos cursos i congressos d'àmbit nacional i internacional, així com docent tant a la Universitat de Granada com a la Universitat de Barcelona.

Actualment desenvolupa la seva activitat assistencial com a metge adjunt al servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l'Hospital Universitari de Bellvitge així com al Centre Mèdic Teknon a l'Institut Dra. Ana Torres.