Dra Carme Balana

CarmeBalañá

Especialitat:
Oncologia Mèdica
Especialitats:
  • Oncologia Mèdica
Hospitals on treballa:
  • Centro Médico Teknon
Informació general

Llicenciada a la Universitat Central de Barcelona i va realitzar la residència en oncologia mèdica a l'Hospital Vall d'Hebron. És doctora en medicina i va ser Cap Assistencial a l'Institut Català d'Oncologia de Badalona (can ruti), Vicepresident del Comitè Ètic de Recerca de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i President del Comitè Científic Intern de l'Institut d'investigació Germans Trias i Pujol . La seva especialitat principal són els tumors cerebrals.

Ha estat professional referent per al tractament dels tumors cerebrals a l'Institut Català d'Oncologia, membre fundador i president del Grup Espanyol d'Investigador de Neuro-oncologia (GEINO) i membre del Comitè Científic de l'European Association for Neuro-Oncology. Ha estat premiada amb diverses beques de recerca sobre tumors cerebrals de concurrència competitiva. Així mateix, ha format part del comitè científic del congrés de l'European Society of Medical Oncology a diverses edicions i ha estat convidada a diverses ponències nacionals i internacions sobre els tumors cerebrals. És coautora de les guies europees de tractament de tumors cerebrals, i de les de la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica (SEOM).

Ha publicat més de 400 articles, llibres i comunicacions a congressos nacionals i internacional, incloent prestigioses revistes com Lancet Oncology, Nature Reviews in Clinical Oncology, Clinical Cancer Research i Neuro-oncology entre d'altres.